Szymon Olbrich Napisano 22 Października 2020 Share Napisano 22 Października 2020 Cześć! Jestem początkującym wędkarzem (mam karte od miesiąca) i należe do koła PZW Nowy Sącz. Chciałem zapytać się jak jest ze stawami na Helenie, Starym Sączu, Biegonicach i Podegrodziu? W wykazie wód nie widzę żadnych informacji o tym czy można tam łowić (prócz jednego stawu w Starym Sączu) a na forum czytałem, że łowili (ale to pisali pare lat temu, dlatego chciałem troszke odświeżyć temat) :) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Można tam łowić, te stawy są pozostawione same sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon Olbrich Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 Ale mówisz teraz o stawach na Helenie? A to nie jest tak, że są one własnością prywatną? :c kurcze, to na dobra sprawe w PZW Nowy Sacz jest tylko (w okolicy) jezioro Roznowskie i Kurów 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 Niewiem czyj to jest teren, ale łowią na tych stawach wszyscy. Te na helenie nie należą do PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi