Skocz do zawartości
tokarex pontony

Torba wędkarska - grunt

paweldk

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Kurde trudno mi podawać wielkość zawsze pakowałem wszystko do plecaka. Coś w granicach 100-120zl. jak masz Maniek coś ciekawego na oku to chętnie oglądnę :mrgreen:

Napisano
jak masz Maniek coś ciekawego na oku to chętnie oglądnę :mrgreen:
Czy coś ciekawego to nie wiem tyram od 6-7 lat torby Sanger i wytrzymują ,a raczej nie pieszczę torby :wink: a w zasadzie to kilku ,bo juz w jednej się nie mieszczę a kupiłem największą .dla mnie torba to materiał lux, i zamki lux,nie ma nic wkurzającego bardziej jak na rybach coś się popsuje.Wybór Anakondy jest wielki ,więc jest w wielu opcjach co wybrać ,gorzej jest z namierzeniem na necie ,ale poszukam tylko rozmiar.

Dużo ostatni dobrego sie mówi i też parę rzeczy oglądałem z Trapera ,otóż ta firma chce wejść na trudny rynek karpiowy i nie może wypuścić lipy ,"wilki"zjedli by ją na miejscu :lol:

http://trapersiedlce.pl/katalogg/index.html

Strona 17 torby

http://trapersiedlce.pl/katalogg/003_KarpProgram-akcesoria_part1.pdf

Napisano

Mała dygresja:

Mam Pokrowiec na wędki TRAPER CAMOU... Suwaki dają wiele do życzenia.... 3 sezony i jeden ledwo się zasuwa...

Napisano
Mam Pokrowiec na wędki TRAPER CAMOU... Suwaki dają wiele do życzenia.... 3 sezony i jeden ledwo się zasuwa...
Kuba ale ja mówię o nowych wyrobach trapera .Kozii, ta Daiwa Infiniti jest na poziomie ,ja mam podobny wzór z Sangera ,kto wie czy nie szył je ten sam chińczyk :wink: .Pomyśl dobrze z rozmiarem przed kupnem .
  • 5 months later...
Napisano

Używał może ktoś torby Daiwa Infinity Carryall? Chce się dowiedzieć czy jest warta swoich pieniędzy - chodzi mi o ten mniejszy model.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.