Skocz do zawartości
Dragon

Mikado Purple Rain Telespin 3008

Koza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jestem nowy i mam już problem. :mrgreen: Pękła mi szczytówka w wędzisku Mikado Purple Rain Telespin 3008. Da się ją jeszcze naprawić?

post-10553-14544972710138_thumb.jpg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Powiedz mi Czym ty sklejasz szczytówki???

najlepszym wyjsciem na taki pekniecie bedzie oddanie do serwisu ;) bo jednak domowe klejenie nie bedzie zbyt mocne w tej czesci wedki ,a zeby to zrobic zeby jakos wygladalo to serwis.

Napisano

Jak mi pekła wędka to w serwisie skleili mi ja chyba żywicą albo czyms takim podobnym.Domowymi sposobami ciężko będzie.

Napisano
Jak mi pekła wędka to w serwisie skleili mi ja chyba żywicą albo czyms takim podobnym.Domowymi sposobami ciężko będzie.

robia oplot i wklejaja w srodek prencik z wlokna weglowego ;) wiec napewno lepiej oddac do serwisu ;) bedzie przynajmniej mocne laczenie

Napisano

Tylko, że jeśli wędka kosztowała np 100zl. to nie oplaca sie naprawiać, chyba ze masz na gwarancji.Ja płacilem chyba 40 zl. za naprawę.

Napisano

Jeżeli masz na gwarancji wędzisk oddaj do sklepu w którym kupiłeś. Serwis bynajmniej w Mikado nie bawi się w klejenie i chłopaki wymieniają na nowy skład o ile oczywiście jest dostępny od ręki.

Cena składu myślę, że około 40 - 50zł - może mniej , najlepiej się dowiedzieć u producenta - telefon do niego : (22) 751-74-97 , poprosić z serwisem i niech Ci wycenią. Na stronie informują , ze w sprawach indywidualnych tylko kontakt mailowy : sklep@sklepmikado.pl, ale wydaje mi się, że jak dobrze zagadasz to załatwisz :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.