Koza Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Witam Jestem nowy i mam już problem. Pękła mi szczytówka w wędzisku Mikado Purple Rain Telespin 3008. Da się ją jeszcze naprawić?
Kozii Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Posklejać zawsze idzie, jednak nie domowymi sposobami.
Koza Napisano 4 Listopada 2010 Autor Napisano 4 Listopada 2010 Powiedz mi Czym ty sklejasz szczytówki???
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Powiedz mi Czym ty sklejasz szczytówki??? najlepszym wyjsciem na taki pekniecie bedzie oddanie do serwisu bo jednak domowe klejenie nie bedzie zbyt mocne w tej czesci wedki ,a zeby to zrobic zeby jakos wygladalo to serwis.
Kozii Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Jak mi pekła wędka to w serwisie skleili mi ja chyba żywicą albo czyms takim podobnym.Domowymi sposobami ciężko będzie.
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Jak mi pekła wędka to w serwisie skleili mi ja chyba żywicą albo czyms takim podobnym.Domowymi sposobami ciężko będzie. robia oplot i wklejaja w srodek prencik z wlokna weglowego wiec napewno lepiej oddac do serwisu bedzie przynajmniej mocne laczenie
Kozii Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Tylko, że jeśli wędka kosztowała np 100zl. to nie oplaca sie naprawiać, chyba ze masz na gwarancji.Ja płacilem chyba 40 zl. za naprawę.
Koza Napisano 6 Listopada 2010 Autor Napisano 6 Listopada 2010 Może ktoś z was wie ile kosztuje nowa szczytówka??
oI0 Napisano 9 Listopada 2010 Napisano 9 Listopada 2010 Jeżeli masz na gwarancji wędzisk oddaj do sklepu w którym kupiłeś. Serwis bynajmniej w Mikado nie bawi się w klejenie i chłopaki wymieniają na nowy skład o ile oczywiście jest dostępny od ręki. Cena składu myślę, że około 40 - 50zł - może mniej , najlepiej się dowiedzieć u producenta - telefon do niego : (22) 751-74-97 , poprosić z serwisem i niech Ci wycenią. Na stronie informują , ze w sprawach indywidualnych tylko kontakt mailowy : sklep@sklepmikado.pl, ale wydaje mi się, że jak dobrze zagadasz to załatwisz
Koza Napisano 10 Listopada 2010 Autor Napisano 10 Listopada 2010 Już załatwiłem. 15 zł szczytówka 15zł wysyłka Drogo??
MariuszA Napisano 10 Listopada 2010 Napisano 10 Listopada 2010 Już załatwiłem. 15 zł szczytówka 15zł wysyłka Drogo?? tanio ,serwis mikado ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.