yoda1973 Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Witam!!A moze,cos z dalekiej polnocy!Mozna tu przezyc spotkanie z naprawde dzika i duza ryba,na lonie naprawde dzikiej i pieknej przyrody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda1973 Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich! Probowalem poruszyc na forum temat Islandii.Niestety bez rezultatu!Nie wiem,czy ta wyspa poprostu nikogo nie interesuje,czy zrobilem to w malo interesujacy sposob!!Wedkuje tu od 5 lat i kazdy wyjazd na ryby jest dla mnie przygoda!!Ten rok byl dla mnie bardzo owocny!2 pstragi brazowe 72 i 77 cm!! Pare Lososi i sporo pstragow arktycznych!!Nie korzystam z drogich lowisk na ktorych jest pelno ryb.Uprawiam spining w stylu,RYBY SA WSZEDZIE!Jesli ktos z kolegow wedkarzy wybiera sie na Islandie na ryby lub po przygode to sluze wiedza i doswiadczeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Napisz relację ze zdjęciami albo choć kilka takich przedstaw a na pewno bardziej nas zainteresujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 witam Czy można odświeżyć temat , wybieram sie na Islandie w połowie marca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 moze cos sie zmieniło i ktos jednak wedkuje w Islandii? ja własnie rozpoczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 odgrzeje kotleta po dosc długim czasie. to samo pytanie: wędkuje ktos w tym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi