yoda1973 Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Witam!!A moze,cos z dalekiej polnocy!Mozna tu przezyc spotkanie z naprawde dzika i duza ryba,na lonie naprawde dzikiej i pieknej przyrody! Cytuj
yoda1973 Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Napisano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich! Probowalem poruszyc na forum temat Islandii.Niestety bez rezultatu!Nie wiem,czy ta wyspa poprostu nikogo nie interesuje,czy zrobilem to w malo interesujacy sposob!!Wedkuje tu od 5 lat i kazdy wyjazd na ryby jest dla mnie przygoda!!Ten rok byl dla mnie bardzo owocny!2 pstragi brazowe 72 i 77 cm!! Pare Lososi i sporo pstragow arktycznych!!Nie korzystam z drogich lowisk na ktorych jest pelno ryb.Uprawiam spining w stylu,RYBY SA WSZEDZIE!Jesli ktos z kolegow wedkarzy wybiera sie na Islandie na ryby lub po przygode to sluze wiedza i doswiadczeniem! Cytuj
tomik Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Napisz relację ze zdjęciami albo choć kilka takich przedstaw a na pewno bardziej nas zainteresujesz Cytuj
KrisDDZ Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 witam Czy można odświeżyć temat , wybieram sie na Islandie w połowie marca . Cytuj
rafaZST Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 moze cos sie zmieniło i ktos jednak wedkuje w Islandii? ja własnie rozpoczynam... Cytuj
rafaZST Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 odgrzeje kotleta po dosc długim czasie. to samo pytanie: wędkuje ktos w tym kraju? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi