maniek Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 gratis w weekend bedzie pucowany i na ebayJak ci sie trafi taki gratis z napędem elektrycznym to ja zamawiam . A tak ,to ciekawe te twoje łowiska ,nawet jak sie człowiek pomyli to wabik i tak wpadnie do jakieś wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 gratis z napędem elektrycznym dobra , dobra bede takiego elektryka wyciagac a policja mnie zlapie i powie ,ze ryby pradem traktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 bede takiego elektryka wyciagac a policja mnie zlapie i powie ,ze ryby pradem traktujeNo popatrz taki kraj tolerancyjny ,a elektrycznych wędek zabraniają więc nie dziwota że szczupaki głodują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 zabrał cały zestaw razem z wedka? wędki mu nie oddałem ale zabrał ciężarek gume i hak a podobno szpupale nie tną dropów bo zacinane są za zajadek i nie mają jak ciachnąć fluorocarbonu. no widzisz... ja wiem że teoria mówi że nie tną .. ale miałem 3 szczupaki i wszystkie 3 ścięły ... takie moje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 dzien sredniakow.w Joure tylko jeden szczupak 48cm i nic wiecej.fotki nie robilem bo krwawil z pokaleczonego pyska i chcialem go jak najszybciej uwolnic do wody. pozniej byl kanal w De Knippe i tez sredniawo. dwa szczupaczki 47cm.poczatkowo myslalem , ze to ten sam ale jak teraz patrze na fotki to wydaje mi sie ze sa dwa rozne.rozsadzcie sami... pozniej okazalo sie , ze te same gumki lubia okonie.jeden 25cm dal sie zlapac. chwile pozniej szczupak 64cm taki co to nie chcial oddac rekawiczki... wszystko na niezastapione gumki spro hs shad - body shad 11cm.niestety sa takie delikatne ,ze kazde branie lub hol konczy sie urwanym ogonkiem lub rozerwanym przez hak grzbietem. a tak wyglada kanal dzis ,kilka metrow ode mnie przez owy kanal przeprawialo sie stado sarenek ale zrobily to tak szybko,ze nie zdazylem nawet zlapac za aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Bartek zdecydowanie dwa różne szczupaczki nawet plamy na ryjcu maja inaczej niezle polowy Gratuluje My z Piterem dzis szukalismy znowu okoni i niestety tylko jeden trafił się podobnej wielkości co twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 noo w końcu jakiś okoń graty ja dzisiaj z Kamilem też walczyłem Kamil uratował nasz honor złowił okonia do tego 3 pstryki jeszcze były dwa Kamila i jeden mój :) w weekend uderzamy na Dębce to może i my się pochwalimy szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 nawet plamy na ryjcu maja inaczej tez mi sie tak wydaje w weekend uderzamy na Dębce to moze w nastepny ja do was dolacze.potestujemy holenderskie wynalazki na polskich rybkach namierzylem tutejsze okoniowe miejsce ale daleko i samemu mi sie nie chce jezdzic.poczekam na przyszloroczna odsiecz z polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 bifa, czekaj czekaj bo ja ostrze haki jak ruszę to jak "Huzar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 bifa, czekaj czekaj grozisz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 tak to wyzywam Cie na pojedynek! moje jerki vs Twoje gumiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 bifa, plus jerki salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 jerki salmo pozadny jerk jak spada na dno to zachowuje sie jak rybka a salmo spada jak klocek lepiej wez do holandii recznik i mydlo bo g...o zlowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 i dwa jajka że jak sie h.... złowi to żeby było do pary taa zobaczysz jak szczupaki będa wariowac na punkcie polskich wabików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 punkcie polskich wabików nalesnik zamydla tak naprawde to on chce na czerwona ulice i murzynki balamucic swoim wabikiem(twisterkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 na czerwona ulice i murzynki balamucic swoim wabikiem(twisterkiem) a co ty myślałeś???? że na ryby do Holandii?? W przyszłym roku bo trzeba kasy odłożyć zabawa kosztuje czekaj czekaj bo ja ostrze haki jak ruszę to jak "Huzar" Tego to bym sie bifa na twoim miejscu bał i bym spał d..ą do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 pyramidhead, ty nic z tych rzeczy a po za tym bifa jest brzydki bifa, dobra dobra połowimy zobaczymy feeder, pamietasz moje przysłowie-chwali sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Witam Panowie Holendrzy. Na prośbę Bify przedstawiam efekty moich zmagań( dotychczasowych) w Holandii.Nie jest tego wiele i na kolana nie powala, ale dopiero od września powróciłem do hobby i wędkuje w Nl( po killllku letniej przerwie) Nie będę się za wiele rozpisywał.Poprostu zapodam co mam To akurat z dziś rana: A to z poprzednich wypadów z feederem na Mass: Ewentualne następne połowy postaram się zrelacjonować na bieżąco. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Ładne płocie ... a może spróbuj taką płotkę na żywca założyć to wtedy może i te olbrzymie szczupaki by brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 pamietasz moje przysłowie-chwali sie a nawet nie pamiętam żebyś mi je mówił a tam chwali się od razu każdy mówi o mydle ręczniku i stolcu więc zapodałem coś innego co tam słychać na froncie w Holandii ? szczupale i sandacze gryzą wrzucać zdjęcia to chociaż sobie na forum pooglądam bo na żywo coś mi nie wychodzi chociaż bardziej bym popatrzał na te drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 To akurat z dziś rana: ale masz farta.u mnie wszystko zamarzniete ladna ploc.mozna tez trafic ladne liny. Na prośbę Bify przedstawiam efekty moich zmagań dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 co tam słychać na froncie w Holandii front skuty lodem.jutro sie melduje w szczecinie.mozna gdzies wypozyczyc lodolamacz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 jutro sie melduje w szczecinie widze, że nie możesz sie doczekać miałeś chyba być w środę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 ale masz farta.u mnie wszystko zamarzniete Bifa W sumie to jechałem 200 km a byłem w Almere to chyba gdzieś w twoich okolicach co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi