Skocz do zawartości
Dragon

BAT York Combat Pole 800/20g

Banisher10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim.

Zastanawiam się nad kupnem BAT'a York Combat Pole 800/20g(http://allegro.pl/wedka-bat-york-combat-pole-800-20g-prezent-tanio-i1332717431.html )

Producent: York

# Nazwa: Combat Pole

# Kod producenta: WYCP800

# Ciężar wyrzutu: 5-20g

# DługośĆ: 800cm

# Ilość sekcji: 8

# Waga: 881g

# Długość po złożeniu: 116cm ,

Kij wydaję się świetny,lecz nie wiem jak jest z nim w praktyce ma ktoś takiego ? Ogólnie firma wydaję się dobra mój brat ma Feedera z tej firmy i mówi że sprawuje się świetnie lecz nie wiem co z batem,proszę o opinię.

Pozdrawiam

Sebastian

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Osobiście nie znam tego kijka jednak firma i waga odstrasza. Mając doświadczenie w wędkowaniu batami szczerze odradzam ci tak ciężkiego bata. Ja osoboiście używam jaxona xt-pro 7m i waga kolo 350 gram. Nie wyobrażam machania batem o wadze 800gr albo więcej, tym bardziej, że łowiąc na bata praktycznie ciągle trzymasz go w ręce. Po 20 minutach wędkowania tym kneblem będziesz miał dosyć. Lepiej dozbieraj do czegos o mniejszej wadze.

Napisano

To jeśli masz ograniczony budżet a nie chcesz aby wędkowanie wiązało się z bólem ręki to kup 6 metrowego bata o wadze 400-45-gram. Choć moim zdaniem to i tak ciężki no ale za jakość trzeba płacić. W kwestii producenta ani modelu ci nie doradzę bo po prostu jest tego za wiele.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.