mateusz9988 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja na Odrze łowię feederem do 100g i mi to wystarcza(nie doświadczyłem jeszcze bardzo silnego prądu w rzece, lecz łowię na DS dopiero trzy tygodnie). Co więcej powiem, że mój kolega łowi sprężyną 40g i daje radę. Wydaje mi się, mushuk, że na początek możesz sobie kupić Mikado Trython Feeder 360 do 100g(wędka jest tania ok.90 zł). Jeśli coś będzie nie tak możesz sobie kupić wędkę o większym CW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pathim Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam! Chciałbym zakupić feeder na wode stojącą , mój limit cenowy to 100zl. Interesuje mnie długość 3.60 lub 3.90, będę łowił tylko na wodach stojących, na rzeke sporadycznie kilka razy w roku więc tego chyba nie trzeba brać za bardzo pod uwagę. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi