Skocz do zawartości
Dragon

YAD Kirkland 270 30-60 gr

siwy177

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegów.

Czy ktoś wie coś o tym wędziskuYAD Kirkland 270cm 30-60g

Nic nie mogę znaleźć po naszemu a mam okazje kupić taki ( chyba dość tanio) Piszę chyba bo nie wiem ile taki w Polsce kosztuje. Proszę o pomoc w podjęciu decyzji

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
wędziskuYAD Kirkland 270cm 30-60g

widzialem w sklepowych ogloszeniach po 12euro :shock: wysle Ci link na priva z przetlumaczonym , krotkim opisem.

Napisano

widzialem w sklepowych ogloszeniach po 12euro :shock: wysle Ci link na priva z przetlumaczonym , krotkim opisem.

Dzięki za linki wszystko jasne czyli jeden koleżka chciał mi po kieszeni pojechać po prostu.G....... a nie okazja :oops:

Napisano
koleżka chciał mi po kieszeni pojechać

dobry kolega :wink:

Napisano

niestety denver 270 1-10g 39.99euro.ale to chyba musi byc jakis tragiczny baton bo wazy ponad 240gr.

Napisano
niestety denver 270 1-10g 39.99euro.ale to chyba musi byc jakis tragiczny baton bo wazy ponad 240gr.

Ten kijek jest w ofercie sklepu cupido ;) wazy 180g podobno

Napisano

faktycznie producent podaje 185gr a sklep u niemca 243gr.ale u-l 185 to tez sporo za sporo.

Napisano
faktycznie producent podaje 185gr a sklep u niemca 243gr.ale u-l 185 to tez sporo za sporo.

jak na taka gramature wyrzutu to az za duzo ,cieżki kij.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.