siwy177 Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 Witam Czy ktoś z kolegów miał styczność z tym kołowrotkiem ??? Zebco Cool Viper Pro 850DL Dzięki z góry za wszelkie informacje.
maniek Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 Zebco Cool Viper Pro 850DL Tego modelu nie posiadam ,ale łudząco podobny starszy model ,kołowrotki średniej klasy kilka lat wytrzymają .Kołowrotek na średnią rybe ,mają problemy z prawidłowym nawojem na szpulę linki ,kabłak .Oczywiście piszę tu o starszym modelu ,w nowych może nie być tych problemów .
siwy177 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Napisano 1 Grudnia 2010 Tak się zastanawiam bo miałbym okazje nabyć takowy za około 150 zł.Oczywiście nowy.A czytałem dość pochlebne opinie na temat kołowrotków marki Zebco Pozdrawiam
maniek Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 siwy177, sorki ale ja ci nie pomogę podjąć decyzji ,ale 150zł za kołowrotek w "metalowej" budzie ,w miarę dobrych "bebechach" to nie wiele .Ale powtarzam twojego modelu nie widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.