Andrzej 18 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Więc sezon pstrągowy został otwarty. Witam wszystkich więc jako 1 coś napiszę. Rozpoczęcie sezonu jak najbardziej udane chodź warunki hardcore 1 rybka na brzegu z 2 brań jakie miałem ale za to był to tęczak 46 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 No co łapałeś bo ja też dziś byłem na pstrągu i tylko jeden potokowy około 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Ale jaki kolor wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 cały brązowy z czarnymi akcentami 4,5 cm o drobnej intensywnej pracy głęboko schodzący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Dobra dzięki bo ja łowie na takiej samej wielkości tylko srebrnego z jasnymi paskami i słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Andrzej 18, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 a ja myślałem ze to potokowiec , ale mimo to fajna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Zwykły tęczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Tu o wiele ładniejsze zdjęcie wczorajszej rybci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Świetna fota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Dzięki , miałem szczęście bo tuż obok mnie był Tregon i świetnie uchwycił go w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Witam no ja niestety zdjęciem żadnym pochwalić się nie mogę. Tak to jest jak łowi się we dwóch ale po obu stronach rzeki . Rybki dopisały przez dwa dni u mnie sześć sztuk wylądowało na brzegu wszystkie w przedziale 35-40 cm , ale nie to się liczy bo najważniejsze, że w końcu mogę połazić za kropkami a nie tuczyć się w domu z kobietą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Dzisiaj kolejny wypad i dzień udany Rybki może nie powalały rozmiarami ale żarły jak głupie największy 44cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Koledzy z zach-pom.Można dorwać jakiegoś pstrąga na rzece drawie ? przejazdem widziałem że parę osób tam było niestety nie widziałem efektów można tam próbować? i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 kilerpulawy, ładnie łowisz ładne pstrągi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek74 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 ładne pstrągi szkoda tylko ze łowisz je w okresie ochronnym bo trwa do 31 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 oj chyba ci sie coś pomyliło bo w lubelskim są od 1 stycznia a dzięki dzięki też mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 ładne pstrągi szkoda tylko ze łowisz je w okresie ochronnym bo trwa do 31 stycznia Jeśli nie wiesz jak jest napewno nie pisz tego na forum, w lubelskim można łowić pstrągi od 1 stycznia do 1 lutego i obowiązuje wtedy całkowity no kill (złow i wypuść). Okres do 1 lutego obowiązuje do ujścia Sanu do Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek74 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 zwracam honor niedopatrzenie z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Zainspirowany przygodą Jacka i połowami Dawida i kilera również postanowiłem wybrać się pierwszy raz na pstrążki. Po lekcji pokory jakiej nauczyły mnie trocie nie napalałem się zbytnio na konkretne łowy (nie wiedziałem też co, gdzie i jak). W końcu udało się dotrzeć nad rzeczkę i po ok. 30 min łowienia poczułem przytrzymanie i upragniony puls po drugiej stronie wędki po krótkiej, bardzo stresującej (dla mnie walce) na brzegu ląduje ryba. Podstawowa znajomość pstrągów pozwala mi stwierdzić, że to chyba potok mierzenie, focenie i wypuszczanie pięknej ryby. miarka wskazała 49 centów. Szczęście i emocje wielkie, bo to pierwszy mój dziki pstrąg. Oby więcej takich wypadów zakończonych jakimkolwiek kontaktem z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 pepe17, Gratulacje Pikny pstruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Wspaniały pstrąg, wydaje się że w całkiem dobrej kondycji, musiał więc trochę dać Ci już popalić No i pogratulować przygody zakończonej lepiej niż moja, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 wydaje się że w całkiem dobrej kondycji, oj dał popalić a co najważniejsze, w równie dobrej kondycji wrócił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 graty !!! mozesz wrzucic fote przynety na ktorą go wyciagłes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi