janoxyz Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Witam Panowie szukam na nowy sezon typowego kija do jigowania o c.w 30 no może 40g dł. 2,70 do tej pory używałem kija Dragon Thytan cw 25g i nie czyłem się komfortowo , szczytówka nie reagowała tak jak bym chciał b pewnie przez to że to nie wklejanka, liczę na wasze propozycje i opinie. Cena do 250zł
janoxyz Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Napisano 12 Stycznia 2011 ta seria występuje tylko w wersjach castingowych? bo tylko takie znalazłem.
przemekli Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 ta seria występuje tylko w wersjach castingowych? bo tylko takie znalazłem. nie tylko, na stronie dragona jest aktualna oferta, poniżej masz linka http://www.firmadragon.pl/strony/oferta/wedziska/wedziska-TD.html
Gość tom3hs Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Jest to cała gama modeli do każdej techniki połowu na pewno sobie coś wybierzesz,promocję teraz na allegro są więc warto patrzyć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.