Skocz do zawartości
Dragon

mikado-sensei-feeling-2-7m-12-gra

kejo1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszyskich"moczykijów"Zamierzam zakupić kijek do połowu jazi,kleni na małe przynęty:mikro wobki(chrząszcze),paprochy,obrotówki "0".Nieduż rzeka o średnim uciągu i głębokości 1-1,5m.Kijek nie drogi ale też nie "badziewie".Znalazłem mikado sensei feeling 2-7m-12gr

Może ktoś doradzić czy warto go kupić a może jakieś inne sugestie zaproponować w cenie do 150zł.

Pozdrawiam.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja nie dawno też borykałem się z problemem kupna takiego kija.W sklepie macałem tego Feelinga,lecz zdecydowałem się na kupno innego kija a mianowicie Mikado Lexus Sapphire,moim zdaniem jest troszkę lepszy,lepiej leży w dłoni,nie jest za sztywny i w ogóle,przynajmniej dla mnie a cena taka sama.

Oto link Nie opisany link nie może istnieć -Maniek

Proponuję obejrzeć tego kijka.

Napisano

Wklejanki do woblerów i obrotówek to nie najlepsze rozwiązanie, lepiej

poszukaj wędki o jednolitej budowie, akcji z okolic moderate i

progresywnym ugięciu. Shimano Catana BX Spinning 270UL o ciężarze

wyrzutu 2-10g, kijek opisany jako fast ale podobno kije Shimano nie

grzeszą szybkością. Kluskowaty kij ułatwi dalsze rzuty lekka przynętą

jak i zapewni frajdę z holu średniej ryby.

Napisano

Witam ponownie.Przeglądałem ostatnio neta i znalazłem dwa kije które mnie nie będę ukrywał zainteresowały:

Link nie opisany-Maniek

oraz

Link nie opisany ,jest nie zgodny z regulaminem_maniek

Marka Fiume nie jest mi znana ale kijka tego znalazłem w sklepie i dobrae lezał mi w dłoni,natomiast TRABUCCO kojarzy mi się ze sprzętem dobrej jakości lecz nie miałem okazji go "pomacać".Może coś podpowiecie w tej materii.

Serdecznie pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.