dziara Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 czy stosować przypon wolframowy podczas nocnego wędkowania w rzekach łowiąć woblerami?...
Winko Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Jeżeli tylko występuje tam drapieżnik (np: szczupak) który mógłby Ci odciąc zebami żyłkę to tak!!!
Stradic Napisano 30 Stycznia 2011 Napisano 30 Stycznia 2011 Jeżeli tylko występuje tam drapieżnik (np: szczupak) który mógłby Ci odciąc zebami żyłkę to tak!!! a jak stary i szczerabty bedzie ;D ? oczywiste jest to ze do nocnego łowienia zawsze zakładamy przypon ,czy byśmy łowili klenie, jazie to częstym przyłowem są szczupaki i sandacze
SzymSzon Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Ja zawsze stosuje przypon wolframowy na rzece ale jak jadę na zbiornik to robię przypon z mocnej pleciony na 45kg.Na plecionce lepiej wobler/blacha lepiej pracuje
Stradic Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 jaka plecionka by niebyla szczupal i tak ja przegryzie
Winko Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Stradic napisał Ci już chyba wszystko? Albo dobra stalka albo żegnasz sie z przynętą!
diego87 Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 zgadzam się na plecionce przynęty lepiej pracują i na sandacza nie stosuję stalki,lecz jednak rzeka jest taka specyficzną wodą,że nie wiesz co weżmie ;/ w tamtym roku straciłem pięknego szczupaka przez brak stalki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.