Skocz do zawartości
tokarex pontony

Kamcztka. Wyprawa na łososia, pstrąga, lipienia do Rosji

koskamil

Rekomendowane odpowiedzi

Organizujemy wyprawę wędkarską, muchowo - spiningową na łososia, pstrąga tęczowego i lipienia do Rosji. Naszym celem jest Kamczatka w sierpniu 2011 roku. Potrzebujemy jeszcze 2,3 osoby do kompletu. Jest to wyjazd typowo prywatny bez pośredników !!!

Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 601708772 lub na e-maila: koskamil@poczta.onet.pl

przynęty na klenia   Dragon
Jest to wyjazd typowo prywatny bez pośredników !!
no fajnie ,ale czy już organizowaliście taki wyjazd ,jakie macie doświadczenie ? jak z bazą noclegowa ,z transportem ,z przewodnikami ,zezwoleniami .Nigdy bym sie nie zdecydował na taka loterie za kilka tyś $.Wole dołożyć i lecieć z profesjonalistami z Bayan Goł . :wink: Jak juz. :lol:

Pewnie, możesz z nimi jechać tyle że nie za te pieniądze. Co do wyprawy to przewodnikami zawsze są rosjanie, nie panowie z klubu. Oni jedynie mogą wybrać rzekę natomiast całą resztą zajmuje się rosyjski przewodnik, byłem to wiem. Po drugie nikt nikogo nie zmusza na wyprawę, my jedziemy. Na chwilę obecną jest nas czterech i nikt nie jest frajerem aby płacić frycowe !!! Więcej info przez telefon.

Po drugie nikt nikogo nie zmusza na wyprawę, my jedziemy. Na chwilę obecną jest nas czterech i nikt nie jest frajerem aby płacić frycowe !!!

No to żeś nas wszystkich kolego zachęcił :?:

A moze jednak napiszesz wiecej?

Skoro szukacie chetnych to dlaczego nie chcecie sie podzielic informacjami ktore moga spowodowac ze kogos zachecicie?

Wszelkie pytania proszę kierować na moją pocztę koskamil@poczta.onet.pl lub telefonicznie pod numer 601708772.

Kolego nie zpominaj, że to jest forum. Czyli miejsce dzielenia się informacją.

Aktualnie, powyższymi postami powodujesz tylko "antyreklamę" swojego ogłoszenia.

Podobnie do tych z gazety:

Praca od zaraz. Świetne zarobki. tel.99999999

Gość Tench

Kiedyś w tv widziałem jak wojsko/straż patrolowała Kamczatke helikopterem z pokaźnych rozmiarów podwieszonym działkiem... Oby was nie wzieli za kłusoli...

Kłusole zawsze się znajdą, szczególnie w Polsce. Nie słyszałem aby strzelano do nich z broni palnej. Jeśli chodzi o info na temat Kamczatki nie ma możliwości aby wszystko opisać na forum z uwagi na ilość tych informacji. Jeśli ktoś jest zainteresowany poważnie wyjazdem to może zadzwonić za parę groszy. Nie dziwię się złośliwcom, że piszą to co piszą. Jakby zobaczyli ilość łososia jaka występuje w tamtych przepięknych, czystych rzekach to by zmienili zdanie. Jakiś helikopter z karabinem, co to za teksty, czasy wojny się skończyły kolego.

koskamil,

Po 1 ,dobrym zwyczajem na forum [każdym] jest sie przedstawić ,ale nie ty :?:

Po 2 ,na zainteresowanie ogłoszeniem i prośbę podania szczegółów ,epatujesz złośliwościami .A minimum ,powtarzam minimum powinieneś podać plan wycieczki ,nie wymaga to wielkiego wysiłku .

A po 3 ,dziwna sprawa "latasz" po necie po wielu forach [nie które od razu kasują] i nie możesz ,znaleźć 2 chętnych ,a ponoć bardzo tanio .

Dla mnie takie ogłoszenie i takie podejście do klienta -wędkarza jest czymś nie normalnym i ma znamiona naciągactwa ,nie jestem złośliwy ale mam prawo dbać o dobre imię Haczyk .pl

dlatego zwrócę sie do administratora o kasacje ogłoszenia.

zwrócę sie do administratora o kasacje ogłoszenia.

Popieram w calosci.

Wyglada mi to na kombinatorstwo ze strony goscia :mrgreen:

A moze ma podpisana jakas umowe z operatorem komurkowym :mrgreen:

Bo tak jak piszesz maniek, za skape inf.

Gość Tench
Kłusole zawsze się znajdą, szczególnie w Polsce. Nie słyszałem aby strzelano do nich z broni palnej.

Patrole miały miejsce w czasie ciągu tarłowego łososia, z tego co pamiętam to miały zwalczać gangi pozyskujące ikrę na masową skale.

Tak to prawda, że w okresie tarłowym latają patrole obserwując rzeki, byłem tego świadkiem na spływie przepiękną rzeką. Osobiście widziałem łososie (nerki), leżące na brzegu z podciętym brzuchem, ryby pozbawione ikry przez kłusoli. Łzy same kręciły się wokół oka.

Widok przerażający ale co tam nie my byliśmy sprawcami tylko tubylcy, którzy z tego czerpią korzyści finansowe. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę podać maila, wyślę kilka fotek z rybkami i pięknym krajobrazem.

Ja sobie robię wielką nieprzyzwoitość pisząc do Was. Wy Panie Maniek, razem company z Panem Miro, powinniście łapać ryby w kałuży, za te zgryźliwe teksty i zastraszanie. Po drugie nie prowokujcie mnie, abym napisał coś o naciąganiu, bo coś o tym wiem.

Jeśli chodzi o dobre imię forum, to przestrzegajcie przepisów kultury słowa ( nota bene, wyraz komórka, Panie Miro, pisze się tak jak napisałem, wstyd a potem wysad !!! ). Konkludując stwierdzam, iż brakuje Wam Panowie wędkarze wykształcenia i kindersztuby.

Nie jedziecie z nami to nie przeszkadzajcie... Żegnam, Amen.

Bez odbioru !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.