zdrapek Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Zapraszam do zerknięcia na mój mały foto blog ze sporą ilością symboliki, a poświęcony problemowi nadużywania alkoholu. (zdjęcia zrobione w tym miesiącu - jeszcze ciepłe ) Foto blog alkoholizm: http://www.myfinepix.pl/blog/303861/239714 Zachęcam do wyrażania swojej opinii. Cytuj
Jacek Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Cholera, zdrapek, a właśnie po ciężkim dniu miałem sobie nalać drinka... A na poważnie - od strony, że tak powiem, artystyczno - estetycznej naprawdę fajna rzecz, problem też nie błahy Cytuj
zdrapek Napisano 8 Lutego 2011 Autor Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki Jacek, temat ciężki, a fotki robione wysłużonym kompakcikiem... Ps.nalej sobie, ja uwielbiam beer i właśnie wpadam w uwielbienie , rzecz w tym żebyś miał umiar, bo wszystko dla ludzi Cytuj
abra1711 Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 zdrapek, Co z dalszym ciągiem chyba nie porzuciłeś fotografii bo po tym fotoblogu zauważyłem talent do zdjęć artystycznych i fotografii studyjnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi