Boltimor Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Małymi krokami zbliża się wiosna. Więc przygotowuję sie na Klenia i Jazia. Jestem ze Szczecina i jedynym dobrze mi znanym miejscem, gdzie łowię te ryby jest rzeczka Płonia. Czy koledzy znają może jakieś inne rzeki niedaleko Szczecina bądź w Zachodniopomorskim, gdzie móglbym połapać wyżej wymienione ryby. Pozdrawiam! Cytuj
Boltimor Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 A w których mniej więcej miejscach?gdzie zacząć łowić? w która strone iść?? Cytuj
rafaZST Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Kurcewo ->Strzyżno ->Kluczewo, znajomy na tych odcinkach miał nawet nawet efekty ale za kleniem to myślę że gdzie byś nie poszedł to jakiegoś złapiesz Cytuj
Boltimor Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 Napewno zawitam w tych okolicach w tym roku:) Cytuj
fix-bud Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Klenia to ja raczej nigdy nie złapałem tak samo jak brzany...O brzanie w okolicach szczecina nie słyszałem,za to klenie bym połapał.Na co? Wobki,gumy? Napisz kolego jak możesz,no i gdzie? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi