Skocz do zawartości
tokarex pontony

Pstrąg w ZAchodniopomorskim

Boltimor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Proszę radę, poszukuję najlepiej w okolicach Szczecina (w granicach zachodniopomorskiego) łowisk pstrągowych. Bardzo chętnie bym sie wybrał i trochę pomachał za ta rybką. Wiem, że takie informacje są bardzo cenne :grin: i tym bardziej byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam ! :smile:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Boltimor, tak jak na PW: wystarczy zajrzeć w spis wód górskich okręgu, dalej mapa, no i już wiesz wszystko. Teraz zostanie Ci tylko decyzja gdzie jechać i znalezienie takiej rzeczki, która Tobie pasuje najbardziej. Do tego przeszukanie sieci też daje wszystkie potrzebne informacje...

Jeżdżenie na gotowe, z informacją gdzie parkować itp daje dużo mniej satysfakcji, naprawdę.

Napisano

w tym temacie raczej nikt nic nie powie heh tez próbowalem sie czegos dowiedziec i raczej lipa z tego

ale jakbys mial jakies info to dawaj tutaj :mrgreen:

Napisano

Mi nie chodzi o odpowiedzi typu "idź 400 metrów tam, nastepnie skręc w prawo zobaczysz taki krzak, a za krzakiem będzie duże drzewo, za nim masz na bank pstraga" :grin: . Ja rozumiem, że każdy ma swoje miejscówki, ale chodzi mi poprostu o dane rzeki w, których mam największą szansę na złowienie tej rybki i np. koło jakiej mieścinki łowić.

Napisano

to takich tez informacji szukalem m.in wsród Userow i lipa. to by bylo beszczelne chyba pytac o dokladne miejscowki

Napisano

Boltimor, takich rzeczy na ogólnopolskim forum nikt Ci nie napisze i nie przez niegrzeczność ale presja i mięsiarstwo zabiło już nie jedno łowisko pstrągów.

Napisano

Rozumiem:) dla dobra ryb juz nie naciskam:P Będe musiał sam poszukać i pojeździć. Oczywiście będzie to sama przyjemność. Rzeczki pstrągowe są piękne i łowienie na nich jest czymś wspaniałym:)

Pozdrawiam!

Napisano

mozesz zwiedzic np Gowienice, nad Ina tez slyszalem ze mozna spotkac pstraga.

ostatnio u nas w centrum jakis gosc zlapal kropka

Napisano
Rozumiem:) dla dobra ryb juz nie naciskam:P Będe musiał sam poszukać i pojeździć. Oczywiście będzie to sama przyjemność. Rzeczki pstrągowe są piękne i łowienie na nich jest czymś wspaniałym:)

Pozdrawiam!

I o to chodzi :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.