Lockwr Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Witam, czy ma ktoś w posiadaniu starą wędkę firmy ,,Germina'' o długości 2,4m? Chodzi o wędkę z czasów DDR. Nowsze generacje mnie nie interesują. Pozdrawiam 😄 Cytuj
jony Napisano 19 Marca 2021 Napisano 19 Marca 2021 Prawdopodobnie mam taką wędkę. Porobię zdjęcia i podeślę do oceny. Cytuj
Lockwr Napisano 10 Maja 2021 Autor Napisano 10 Maja 2021 Jeżeli wymiar tej wędki wynosi 2,4m to jestem zainteresowany i kupuję. Jeżeli jest możlowośc Cytuj
Lockwr Napisano 18 Maja 2021 Autor Napisano 18 Maja 2021 Jestem zainteresowany, prosiłbym o szczegóły stanu przelotek, poda Pan cenę i kupuję. Cytuj
jony Napisano 18 Maja 2021 Napisano 18 Maja 2021 Dzisiaj po południu zrobię zdjęcia przelotek i podeślę. Natomiast co do ceny to naprawdę trudno mi powiedzieć, jeżeli stan przelotek będzie w/g Pana odpowiedni to może Pan coś zasugeruje, bo szczerze to nie wiem ile taka wędka może być warta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi