Skocz do zawartości
Dragon

Echosonda HDS-8 + Strukture scan - jak podłaczyć ?

gregkrak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam kilka pytań dotyczących strukture scan LSS-1 oraz echosondy lowrance HDS-8 –transducer 83/200:

1. Czy powyższe urządzenia mogę zasilać z 1 akumulatora ?? Jeśli tak to jaka powinna być pojemność – ile Ah ?

2. Które rozwiązanie montażu jest lepsze:

2A. Dwa przetworniki – jeden za drugim

2A.jpg

2B. Dwa przetworniki obok siebie

2B.jpeg

3 Jaka odległość minimalna powinna być między przetwornikiem 83/200 ( HDS-8 ) a przetwornikiem StructureScan lss-1

3A

3A.jpg

3B

3B.jpg

4 Jak różnica w poziomie powinna być między przetwornikiem 83/200 ( HDS-8 ) a przetwornikiem StructureScan - ? Czy mam je zamontować na jednej płaszczyźnie czy lepiej aby któryś był wyżej o parę centymetrów a drugi niżej ?

4A

4A.jpg

4B

4B.jpg

5.szukam jakiegoś sprawdzonego sposobu by zamontować obydwa przetworniki w sposób przenośny

6.Czy ktoś posiada jakieś filmy lub zdjęcia dotyczące przenośnego montażu przetworników HDS-8 oraz LSS-1

Z góry bardzo dziękuję za pomoc !!

przynęty na klenia   Dragon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.