euro666999 Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 witam pytanie odnosnie szpuli otoz szykam szpuli ktora sie nadaje do tego modelu kolowrotka shimano stella 2500 tyle ze nie musi byc orginalna (taka kosztuje sporo - do 300 zl) czy ma ktos pomysl od jakiego modelu Shimano moze pasowac wyczytalem ze od modelu Shimano 3000 tez bedzie pasowac tyle ze nie wiem od jakiego czy moglby ktos sprawdzic i dac jakies zdjecia jakie sa szpule w Shimano Catana np. lub innych modelach interesuje mnie by bylo miejsce na lozysko np. znalazlem ze shimano sienna 2500 fb tylko ze ten model nie mam miejsca na lozysko jesli macie jakies pomysly prosze o jakies posty dzieki zdjecia szpuli :
Gość Tench Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Mój tp fc nie ma łożyska tylko dziadowską tuleję, wątpię żebyś dopasował coś z tańszych modeli. Poza tym jeśli Shimano do Stelli daje jedną szpule a dodatkowe sprzedaje w cenie kołowrotka średniej klasy to zapewne postarali się żeby nie można było dopasować czegoś z innego modelu.
Damian21 Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 to jest starszy model stelki, pasuje na pewno od twinpowera z tego samego rocznika. wygląda niemal identycznie do tej stelki to na pewno rozpoznasz chyba oznaczony twinpower F na japonię.
artech Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 euro666999, raczej od niczego tańszego niż TP nie dopasujesz.
euro666999 Napisano 20 Lutego 2011 Autor Napisano 20 Lutego 2011 dzieki za zdjecia & odstalem jedną odpowiedz na maila : cytat: "Witam! Akurat na to pytanko mogę Panu bez problemu odpowiedzieć, ponieważ sam mam taką Stelcię Szpulka od modelu TP'98 3000 (takiego jak mój) absolutnie nie pasuje, średnicę ma podobną, mocowanie też identyczne, ale jest o ok 1/4 wyższa, także niestety nie da rady Tylko szpulka od TP'98 2500 pasuje do Stelci '98 2500 i żadna inna Pozdrawiam Arek" możne info się jeszcze komuś przyda temat można uznać za zamknięty chyba ze macie jakieś namiary na sklep internetowy lub jakaś osobę co by mogła mieć taka szpule na sprzedaż pozdrawiam
hamerhed Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 chyba ze macie jakieś namiary na sklep internetowy lub jakaś osobę co by mogła mieć taka szpule na sprzedaż pozdrawiam na allegro jest sprzedawca, ktory byc moze ma albo jest w stanie ja sciagnac. Wyslalem priva z namiarami.
artech Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Po prawej stronie masz reklamy a tam Mefistofishing. Myślę, że sprawa jest do załatwienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.