roni.tl86 Napisano 20 Maja 2021 Napisano 20 Maja 2021 Witam potrzebuje kupić kołowrotek do feedera wędka Mikado New Generation Method Feeder 350 cm 120 g. W sklepie Trotka doradzili mi Kołowrotek Okuma Ceymar BF CMBF-355 W poprzedniej wędce do method feeder zakupiłem Okume Dynadrag xp baitfeeder daxp 4000 i jestem zadowolony w sumie. Co myslicie o tym kołowrotku Okuma Ceymar? Jak to jest z tymi łożyskami bo ta okuma ogolnie ma 3 łożyska 2 kulkowe i jedno oporowe czemu jest ich tak mało? Niektóre są tak naszpikowane łożyskami że dramat czy chodzą one jakoś super mega lepiej? W Dynadrag jest 4 i chodzi super Może macie jakieś sugestie ? Cytuj
Ras al Ghul Napisano 25 Maja 2021 Napisano 25 Maja 2021 W cenie do 200 zł można spokojnie znaleźć na allegro kołowrotek, który mi sprawuje się świetnie przy wiślanym feederze a mianowicie VDE-Robinson Feeder Fan 406FD. Płynna praca dzięki 6 łożyskom i precyzyjny hamulec typu Quick Drag Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi