Bartosz.eq Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Jaką żyłkę wybrać na spinning na szczupaki i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 Dlaczego żyłkę a nie plecionke? Prędzej dopasujesz rozmiarowo jak żyłkę. 0,10 - 012 to już po łowisz i okonie i fajnego szczupłego wycholujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.eq Napisano 15 Listopada 2021 Autor Share Napisano 15 Listopada 2021 W dniu 12.11.2021 o 23:39, zajac222 napisał: Dlaczego żyłkę a nie plecionke? Prędzej dopasujesz rozmiarowo jak żyłkę. 0,10 - 012 to już po łowisz i okonie i fajnego szczupłego wycholujesz wiesz czemu mi się właśnie pletka pląta? bo co 3 rzut mam wezla na niej , dlatego szukam zylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Kup cztero splotową, jest trochę sztywniejsza. Druga sprawa to gdzieś kiedyś tam czytałem że przyczyną płatania pletki może być kołowrotek nie każdy układa linkę tak jak powinno być. Może zmień kręciołka i popróbuj na innym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi