PatrykSTG Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Witam, mam pytanko na temat dwóch rzek Brda oraz Wierzyca, ogólnie interesuje mnie okoń, kleń. Macie jakieś nowosci z ostatnich wypraw? Gdzie mniej więcej się kierować, najbliżej mam do rytla tam ponoć ładne okonie da się połapać, a wierzycę praktycznie mam pod nosem lecz może ktoś z Was ma lepsze info gdzie się udać na przygodę, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Tu będziesz miał problem, nikt Ci nie odpisze na ten temat. Tu więcej jest szperaczy niż kolegów po kiju. Najlepiej byłoby lepsze gdybyś dał im namiary na GPS gdzie można złowić trochę mięsa. Jeżeli już będziesz chciał wstawić jakieś zdjęcia, to tylko na trawie wcześniej zdeptanej. Nie piszę tego złośliwie ale dla zachowania swoich miejscowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi