SzczupakToKrólWody Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 potrzebuje nowego sprzetu i ostatio usłyszalem o firmie tokarex. Co o niej myslicie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzejek1970 Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 Witam, niedawo kupiłem ten ponton firmy Tokarex i naprawde polecam. Jak dotąd nie znalazłem w nim żadnych wad (może oprócz tego że nie utrzyma mojej żony bo zatonie haha). Uważam, że ponton jest wykonany naprawdę solidnie, nie zdarzyło mi się go nawet zarysować bo jest pokryty dobrą farbą i trzebaby naprawdę przypi**dolić w mielizne żeby go przedziurawić. Ogólnie myślę że jest dość drogi ale warty swojej ceny, ciężko znaleźć tak dobry produkt u konkurencji. Mam nadzieje że jakoś pomogłem, miłego wieczoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczupakToKrólWody Napisano 24 Listopada 2021 Autor Share Napisano 24 Listopada 2021 Dziękuję za pomoc. Ta "wada" to chyba nie taka zła😂 przynajmniej żona nie będzie się ze mną pchać na ryby 🤣. Jeszcze zastanowię się nad pontonem, ale w końcu jakiś prezent na gwiazdkę trzeba sobie sprawić 😆😆😆. Miłego wieczoru, pozdrawiam ciepło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi