jacekz Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Po zimie sprawdziłem łódkę przykrytą dwoma plandekami. Jedna bardzo gruba 600g druga zwykła. O dziwo nie przeszkodziło to zebrać się około 3 wiader wody. Nie pojęcia jakim sposobem? Po sezonie wylałem ze 80L ze środka między "płaszczami". Ta woda jest "na zewnątrz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Jeżeli dobrze widzę to taką samą miałem przykryte drewno, dostało tyle wody że całe lato będę suszył . Te plandeki można wyj... ć do śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Kondensacja pod plandeką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 2 godziny temu, tomek1 napisał: Kondensacja pod plandeką? Z taką ilością wody? Trochę wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekz Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Dwie plandeki przepuściły? Fakt że woda była bardzo czysta.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi