ptysz Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie ! Jestem tutaj nowa , i proszę o pomoc profesjonalistów z doświadczeniem. Od razu zaznaczę że nie wędkuję ale wiem że mi pomożecie bo macie doświadczenie w tych sprawach ! Chciałabym kupić ponton do letniego pływania rekreacyjnego dla 2 osób dorosłych + dziecko i tu mam dylemat co wybrać . Nie chcę taniej dmuchanej zabawki w której można utonąć tylko coś co będzie w miarę bezpieczne. Do wyboru mam tak jak w temacie - Kolibri 260 i PROFESSIONAL 400 WEHNCKE. Bardzo proszę doradźcie co wybrać , czy pomieścimy się w 3 . Z góry bardzo dziękuję za każda radę ! Pozdrawiam serdecznie !
qulpi Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Kolibri to sprawdzona konstrukcja i dobre materiały,pływałem takim i mogę go polecić,do rekreacyjnego pływania trzy osoby się zmieszczą do wędkowania co najwyżej dwie. Na twoim miejscu wziąłbym model większy kolibri 280. różnicy w cenie i wadze prawie nie ma a 20 cm zawsze się przyda. Pozdrawiam.
diaflex Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 do rekreacyjnego pływania trzy osoby się zmieszczą Chyba "na kanapkę" , pływałeś tym, że piszesz takie bzdury .Tak na poważnie, to dla 2+1/2 to lepszy tak jak piszesz K280, niby 20cm, ale w realu to dużo. Pozdrawiam. Ps. mam na myśli oczywiście bezpieczne pływanie.
qulpi Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 "Chyba "na kanapkę" , pływałeś tym, że piszesz takie bzdury :twisted:" Tak pływam czasami takim pontonem z kolegą na ryby,sam mam bardziej profesjonalny sprzęt ( Wild Lake Group CD-290 P) w pytaniu wyraźnie piszę że dwie dorosłe osoby i dziecko a jak by nie patrzył to też osoba,więc jak nie masz nic do wniesienia do tematu to takie uwagi zachowaj dla siebie. Ps. nie wypowiadam się na temat przedmiotów których nie używałem. Pozdrawiam i bez urazy.
ptysz Napisano 28 Lutego 2011 Autor Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki za pomoc ! Zdecyduję się na Kolibri tylko większe żeby nie pływać na " kanapkę" pozdrawiam ! Zamykam temat .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.