kamionki Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 W tym roku chciałbym zmienić,a w zasadzie zmienię na pewno swoje dotychczasowe koło na inne.Interesuje mnie koło,które opiekuje się własną woda.Czy znacie jakieś i czy możecie któreś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 http://www.pzw.org.pl/hydral/wiadomosci/lista/60/aktualnosci ja tam należę kolo opiekuje sie dwoma stawami w wilczynie lesnym , woda warta polecenia ponieważ jest pod dobrym nadzorem: regularne zarybiania karpiem , amurem ,sandaczem węgorzem pstrągiem okoniem , latem ciezko tam połowic bo w weekend bo odbywają sie balety w pobliżu 1 stawu ) w tygodniu i wiosna/jesienią lowi sie barzo przyjemnie opłaty 20zł lub jesli ma ktos czas i chec do pracy to moze odpracować tzw czyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 W Wilczynie byłem dwa razy w zeszłym roku,bardziej jako osoba towarzysząca.Woda wygląda dość sympatycznie i wyniki były nawet zadowalające. gleam podałeś,że opłaty wynoszą 20 zł.Tylko na ile?Na rok?Za jednorazowe wędkowanie? Chodzi mi ile Wy płacicie jako członkowie koła?Chociaż ja bardzo chętnie pomogę przy sprzątaniu lub innych pracach nad wodą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 kamionki, Może Milicz posiadamy 3 stawy w tym jedno licencyjne a 2 ogólno dostępne a pod nosem za groblą Barycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 jeux możesz udzielić więcej informacji?Może jakiś link do Waszego koła. Milicz nie jest w końcu daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 kamionki, oplata 20zł niestety za jedno wędkowanie od świtu do zmierzchu za nocke dodatkowo , 2 dychy nie mały pieniądz ale w tej cenie możesz wziąc 2 karpie lub np karp+sandacz , szczupły +sandacz ,amur+karp inne mniej wartościowe ryby do 5 kg chyba , dla członków kola opląty takie same ale jako czlonek możesz pomoc w czynie , ja tak zrobiłem jade na 2 soboty i mam karte na 15 wejść ktora mi spokojnie starczy na rok , jako członek sa jeszcze jakies dodatkowe korzyści , jest pomysł aby czlonkowie koła placili mniej decyzja zapadnie na corocznym spotkaniu pod koniec marca, wilczym woda fajna choc "na kolana nie powala" karpia 15+ raczej nie znajdziesz, ale patrząc na to jaka kicha byla w tamtym roku na odrze (2Xpowodz) warto miec taka odskocznie w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesMAN Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Nie będę zakładał nowego tematu. Interesuje mnie ta sama sprawa co kamionki Mieszkam przy ul.Kamiennej jeżeli to ma jakieś znaczenie, chociażby logistyczne bo jakoś nowe koło muszę wybrać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erin Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 W którym kole we Wrocławiu jest dobry klub spinningowy? Może ktoś polecić jakiś klub ? Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Ja zapisałem się do kola krokodyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi