Arek0402 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Trochę zaniechałem wędkarstwo w ostatnich 3-ech latach, głównie z powodu narodzin mojej córki i wypadłem z obiegu. Kiedyś za najlepszą plecionkę uchodziła Power Pro, a za najlepszy stosunek ceny do jakości Shiro. Jak sprawa wygląda obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Nie ma czegoś takiego jak najlepsza plecionka? Najlepsza dla kogo? Na jaką wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca W dniu 17.03.2024 o 19:14, Ras al Ghul napisał: Nie ma czegoś takiego jak najlepsza plecionka? Najlepsza dla kogo? Na jaką wodę? Dla karpiarza na jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi