komarsky Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Mam pytanie czy ktos testowal te przynety? jade w niedziele rano nad wode przyszly ostatnio i nie wiem jak sie sprawdzaja, jakie ryby na nie biora itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbynek1111 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Nie testowałem takich ale w tych smakach to możesz liczyć na karasia , karpia i lina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek87 Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Testowałem te przynęty parę razy i powiem ci, że całkiem nieźle się sprawdzają! Zależy oczywiście, gdzie łowisz, ale ogólnie brały mi na nie szczupaki i okonie. W zeszłym tygodniu złapałem nawet całkiem ładnego sandacza. Najlepiej sprawdzają się w spokojnej wodzie, tam gdzie jest dużo zarośli. 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi