Amur Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Dzień dobry wszystkim zgromadzonym. Mam nurtujące mnie pytanie, na które nie mogłem znaleść odpowiedzi w Google, Czy mogę dopłynąć do miejscówki pontonem ? Na jeziorze, na którym łowie jest zakaz połowu z środków pływających, i czy w razie kontroli czeka mnie mandat jak zobaczą ze obok stanowiska znajduje się ponton ? z góry dziękuje za odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Istotne jest, czy w ogóle można po zbiorniku pływać. Jeżeli tak to za ponton na brzegu nie poniesiesz konsekwencji, ważne jest również, czy jest tylko zakaz wędkowania ze srodków pływających, czy też jest zakaz wywozenie zestawów. Zawsze można sie tłumaczyć, że ponton służy Ci jedynie do pływania w celu uwolnienia ryby, która przykładowo utkwiła w zaczepie, grążelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Przerabiałem ten temat, przewoziłem cały sprzęt w bardzo trudny dostęp z brzegu i jakoś do mnie nikt się nie przyczepił. Łódka wciągnięta na brzegi nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi