SewerynZG Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Witam, czy ktos z tąd lapal na slaskiej ochli w województwie lubuskim, rzeka przeplywa kolo mojego domu i chcialbym sprobowac tam lowic, ale pytam sie was czy lapaliscie tam kiedy i czy cos udalo sie zlowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaZG Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Byłem kilka (może naście) razy w okolicy miejscowości Bobrowice ze spiningiem. Udało się trafić klenie 20-30cm, okonie 20-25cm, szczupaka poniżej wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SewerynZG Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada 3 godziny temu, SewerynZG napisał: Witam, czy ktos z tąd lapal na slaskiej ochli w województwie lubuskim, rzeka przeplywa kolo mojego domu i chcialbym sprobowac tam lowic, ale pytam sie was czy lapaliscie tam kiedy i czy cos udalo sie zlowic w Bobrowicach przepływa slaska ochla?? gdzie dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaZG Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Przepraszam. Chodziło mi o okolice m. Bobrowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi