kolat66 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Witam krajana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 witam Mam nadzieje że umówie się z kimś z okolicy na jakiś wypad pozdrawiam. z Lubina jest tu już niezła paczka - zresztą czasem jeździmy razem na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk b Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Witam Mam na imie Patryk Mam 14lat Lowie troche w Przemyslu zlowilem pare niezlych sztuk Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilsebastian Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Witam mam na imię Sebastian mam 13 lat .Łowie na sanie z moim tatą w miejscowości ] nozdrzec i jeszcze tak zwanym szpicu ... łowimy bardzo ładne brzany świnki klenie czasem sum szczupak jaź i parę jeszcze ryb ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Witam, mam na imię Krzysiek, jestem Torunianinem. Jak każdy uczestnik tego forum, jestem zapalonym wędkarzem, głównie wędkuję metodą spinningową, choć i z pickerem lubię posiedzieć. Wiosną zacznę przygodę z wędką muchową, bo... czego nie zrobisz przed czterdziestką, tego nie zrobisz już nigdy:). Mam to szczęście, że od kilku lat przynajmniej raz w roku łowię na zagranicznych łowiskach, ostatnio udało się wyjechać trzy razy w ciągu roku. Mimo, że dużo czasu spędzam z wędką w ręku , to cały czas się uczę i chętnie będę korzystał z rat kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczek1155 Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Witam mam na imie piotrek mam 28 lat i dopiero zaczynam swoja przygodę z wedkarstwem kolomnie sa same zalewy bardzo bym prosil abyscie mi pomogli w wybraniu nowego sprzętu wędziska kołowrotka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakazagle Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam mam na imię Karol mam 18 lat przygodę z wędką rozpocząłem mając 7 lat:) łowie dwiema technikami są to grunt i spinning... mieszkam w okolicy Torunia. Mam nadzieje że będę mógł liczyć na waszą pomoc. połamania kija wszystkim. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 witamy wszystkich nowo zarestrowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur1306 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam. Imię - Artur , wiek - 44 , miasto - Nowy Tomyśl , hobby - wędkarstwo od szkoły podstawowej ( z małymi przerwami ). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzul Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 witam wszystkich moczykijkow! dolaczylem do forumiczow 29 stycznia 2009 ale dopiero teraz sie ze wszystkimi witam! ponoc lepiej pozno niz wcale cos o mnie... 23lata , z Wrocławia, od ok. 2 lat wedkuje bardziej intensywnie niz wczesniej , glownie lapie na zywczyka ale nie gardze gruntem, splawikiem i spinem. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich miłosników wędkarstwa, mam na imie Michał i od ponad roku prubuje wędkować w Irlandii co Kerry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich nie witanych zarówno nowo przybyłych jak i "starych" bywalców z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witaj Michał od ponad roku prubuje wędkować w Irlandii co Kerry wydaje mi się, że w tym rejonie mieliśmy "naszego człowieka" Tomaszka, ale ostatnio gdzieś zaginął w akcji i nie widać go na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati82 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Rafal z Katowic. Od 18 lat choruje na nieuleczalną chorobę WĘDKOWANIE Wędkuje od 18 lat i dobre mi z tym Ulubione łowiska : wszystkie gdzie można odpocząć i powędkować, od jakiegoś czasu skupiam się na karpiowaniu, serdecznie zapraszam chętnych na wypady z wędką POZDRO DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danusia Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Danusia z Kamienia Pom.Wędkuje 7 lat a z rybą mam kontakt ok. 30 lat .Wędkujemy wspólnie z mężem ,wspólne wypady nad wodę jest swietną formą wypoczynku. Moje metody to spławik,spinning,grunt,a także wędkarstwo morskie POZDRAWIAM CAŁĄ BRAĆ WĘDKARSKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolman1 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Cześć. mam na imię Karol, mieszkam w Częstochowie, i bardzo lubię spławikowanie od dziecka. Kocham to robić od szóstego roku mego życia, wiec na moje i Wasze ukochane ryby uczęszczam prawie 32 lata. Pozdrowionka . może coś ciekawego się dowiem, a może dobrą radą kogoś uraczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Witam wszystkich. Widzę, że kolejna osoba z Częstochowy to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek83 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Witam! Mam na imię Krzysiek. Z wędką "bawię się" ok.10 lat. Od dwóch lat interesuje się spławikiem wyczynowym Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Witam, Mam na imie Tomek lat 23 wędkuję od 5 roku życia. Wychowałem się na rzece Poprad głównie spining, grunt spławik, od kilku lat tylko mucha. Mieszkam obecnie w Krakowie. Szukam nowych kolegów w podobnym wieku z moich okolic do wspólnych połowów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Witam wszystkich "nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Witam kolegów po fachu!!!! jestem z Katowic ,wędkuje od 6lat bardzo amatorsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesio86xxx Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Witam Wszystkich szanownych forumowiczow jestem grzes aktualnie mieszkam w norwegi lowie 18lat co lubie:wedkarstwo przedewszystkim:)majsterkowanie,troche elektroniki walki mma chyba wystarczy jeszce raz witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfq_dg Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 witam serdecznie przeczytałem "mowę powitalną" w pierwszym poście tego tematu i faktycznie, jakoś raźniej się zrobiło a teraz, jako że jestem nowy, to parę słów o sobie : Na imię mam Darek, wiek 24 lata, z wędką w dłoni ... od 7 roku życia (jak nie wcześniej ) z mała przerwą przez ostatnie 4 lata. Ryby łowiłem zawsze ... tylko dlatego że lubię ... łowić - nie jeść. A mieszkam w Szczytnie. (woj. warmińsko - mazurskie) Metoda połowu : z rana na rozgrzewkę spinning w pogoni za okoniem i szczupakiem a później ustawienie się białą rybę (dla relaksu). Zbiornik: głównie jezioro Sasek Wielki (przez wzgląd na działkę rekreacyjną i zwodowana tam łódka). poza wędkarstwem preferuje czynny wypoczynek : piłka nożna, rower i niezwykle męczące leżenie do góry brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinD Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich! Mam na imie Marcin.Wedkuje od...nawet nie pamietam od ilu lat,chociaz bez spektakularnych sukcesow.Uwazam ze w wedkarstwie nie najwazniejsza jest ryba,lecz katakt z natura Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie,czegos nowego i poznam ciekawych ludzi.Pozdrawiam jeszcze raz i zycze wszystkim uczestnikom polamania kija oraz,niezapomnianych chwil nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi