Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

witam

Mam nadzieje że umówie się z kimś z okolicy na jakiś wypad pozdrawiam.

z Lubina jest tu już niezła paczka :mrgreen: - zresztą czasem jeździmy razem na rybki :grin:

Napisano

Witam mam na imię Sebastian mam 13 lat .Łowie na sanie z moim tatą w miejscowości ]

nozdrzec i jeszcze tak zwanym szpicu ... łowimy bardzo ładne brzany świnki klenie czasem sum

szczupak jaź i parę jeszcze ryb ... pozdrawiam

Napisano

Witam, mam na imię Krzysiek, jestem Torunianinem.

Jak każdy uczestnik tego forum, jestem zapalonym wędkarzem, głównie wędkuję metodą spinningową, choć i z pickerem lubię posiedzieć. Wiosną zacznę przygodę z wędką muchową, bo... czego nie zrobisz przed czterdziestką, tego nie zrobisz już nigdy:).

Mam to szczęście, że od kilku lat przynajmniej raz w roku łowię na zagranicznych łowiskach, ostatnio udało się wyjechać trzy razy w ciągu roku. Mimo, że dużo czasu spędzam z wędką w ręku , to cały czas się uczę i chętnie będę korzystał z rat kolegów po kiju.

Napisano

Witam mam na imie piotrek mam 28 lat i dopiero zaczynam swoja przygodę z wedkarstwem kolomnie sa same zalewy bardzo bym prosil abyscie mi pomogli w wybraniu nowego sprzętu wędziska kołowrotka itp

Napisano

Witam mam na imię Karol mam 18 lat przygodę z wędką rozpocząłem mając 7 lat:) łowie dwiema technikami są to grunt i spinning... mieszkam w okolicy Torunia. Mam nadzieje że będę mógł liczyć na waszą pomoc. połamania kija wszystkim. pozdrawiam

Napisano

Witam. Imię - Artur , wiek - 44 , miasto - Nowy Tomyśl , hobby - wędkarstwo od szkoły podstawowej ( z małymi przerwami ). Pozdrawiam wszystkich. :grin:

Napisano

witam wszystkich moczykijkow!

dolaczylem do forumiczow 29 stycznia 2009 ale dopiero teraz sie ze wszystkimi witam!

ponoc lepiej pozno niz wcale ;)

cos o mnie... 23lata , z Wrocławia, od ok. 2 lat wedkuje bardziej intensywnie niz wczesniej ;), glownie lapie na zywczyka ;) ale nie gardze gruntem, splawikiem i spinem.

pzdr!

Napisano

Witam wszystkich miłosników wędkarstwa, mam na imie Michał i od ponad roku prubuje wędkować w Irlandii co Kerry. :razz:

Napisano

Witaj Michał

od ponad roku prubuje wędkować w Irlandii co Kerry

wydaje mi się, że w tym rejonie mieliśmy "naszego człowieka" Tomaszka, ale ostatnio gdzieś zaginął w akcji i nie widać go na Forum :neutral:

Napisano

Rafal z Katowic. Od 18 lat choruje na nieuleczalną chorobę WĘDKOWANIE :wink::razz: Wędkuje od 18 lat i dobre mi z tym :mrgreen: Ulubione łowiska : wszystkie gdzie można odpocząć i powędkować, od jakiegoś czasu skupiam się na karpiowaniu, serdecznie zapraszam chętnych na wypady z wędką POZDRO DLA WSZYSTKICH

Napisano

Danusia z Kamienia Pom.Wędkuje 7 lat :roll: a z rybą mam kontakt ok. 30 lat :lol: .Wędkujemy wspólnie z mężem :shock: ,wspólne wypady nad wodę jest swietną formą wypoczynku. :grin: Moje metody to spławik,spinning,grunt,a także wędkarstwo morskie :cry::oops: POZDRAWIAM CAŁĄ BRAĆ WĘDKARSKĄ :lol:

Napisano

Cześć. mam na imię Karol, mieszkam w Częstochowie, i bardzo lubię spławikowanie od dziecka. Kocham to robić od szóstego roku mego życia, wiec na moje i Wasze ukochane ryby uczęszczam prawie 32 lata. Pozdrowionka . może coś ciekawego się dowiem, a może dobrą radą kogoś uraczę. :smile:

Napisano

Witam, Mam na imie Tomek lat 23 wędkuję od 5 roku życia. Wychowałem się na rzece Poprad głównie spining, grunt spławik, od kilku lat tylko mucha. Mieszkam obecnie w Krakowie. Szukam nowych kolegów w podobnym wieku z moich okolic do wspólnych połowów :))

Napisano

Witam Wszystkich szanownych forumowiczow jestem grzes aktualnie mieszkam w norwegi lowie 18lat co lubie:wedkarstwo przedewszystkim:)majsterkowanie,troche elektroniki walki mma chyba wystarczy jeszce raz witam wszystkich serdecznie :cool:

Napisano

witam serdecznie

przeczytałem "mowę powitalną" w pierwszym poście tego tematu i faktycznie, jakoś raźniej się zrobiło :wink:

a teraz, jako że jestem nowy, to parę słów o sobie :

Na imię mam Darek, wiek 24 lata, z wędką w dłoni ... od 7 roku życia (jak nie wcześniej :wink: ) z mała przerwą przez ostatnie 4 lata. Ryby łowiłem zawsze ... tylko dlatego że lubię ... łowić - nie jeść. A mieszkam w Szczytnie. (woj. warmińsko - mazurskie)

Metoda połowu : z rana na rozgrzewkę spinning w pogoni za okoniem i szczupakiem a później ustawienie się białą rybę (dla relaksu).

Zbiornik: głównie jezioro Sasek Wielki (przez wzgląd na działkę rekreacyjną i zwodowana tam łódka).

poza wędkarstwem preferuje czynny wypoczynek : piłka nożna, rower i niezwykle męczące leżenie do góry brzuchem :wink:

Napisano

Witam wszystkich! Mam na imie Marcin.Wedkuje od...nawet nie pamietam od ilu lat,chociaz bez spektakularnych sukcesow.Uwazam ze w wedkarstwie nie najwazniejsza jest ryba,lecz katakt z natura :smile: Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie,czegos nowego i poznam ciekawych ludzi.Pozdrawiam jeszcze raz i zycze wszystkim uczestnikom polamania kija oraz,niezapomnianych chwil nad woda :wink: