Slawek-ch Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Sławek.Dopiero zaczynam wędkować.Czas na razie na naukę i szukanie odpowiedniego łowiska.Mieszkam w okolicy Chojnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam bardzo serdecznie i mile. Nazywam się Artur, mam 23 lata i jestem ze szczecina. Swoją przygodę z wędka zaczołem gdy miałem 15 lat jednak po paru miesiącach odstawiłem ją na bok. Parę miesięcy temu powróciłem do wędkowania- oczywiście już z kartą wędkarską. Na łowiska wybieram się praktycznie w każdy weekend. W tygodniu niestetety praca na to nie pozwala. Pracuję jako technik/administrator sieci internetowych w jednej ze szczecinskich firm internetowych, więc jakby ktoś potrzebował jakiejś porady służę pomocą. Poza wędkarstwem interesuje się motoryzacją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie i miłego "haczykowania" życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie i miłego "haczykowania" życzę dzieki za mile powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witaj artech, witaj artone, i inne niewitane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witaj artech, No witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witaj artech, No witaj No to witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Inne witane wcześniej też witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek195 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam, Mam na imię Bartek. Moją przygodę z wędkowaniem rozpocząłem niedawno. Mieszkam w Inowrocławiu i łowię w jego okolicach, najczęściej na spławik i z gruntu. Mam nadzieję że wiele się od was nauczę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Okrzeja Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam !! Mam na imię Adam. Mieszkam W otwocku 40 km od warszawy. Wędkuję od takich czasów że nawet ich nie pamiętam. Mój dziadek mówi że pierwszą rybę złowiłem mając niecałe 4 lata była to mała karaska. Teraz moim trofeum najczęściej stanowią szczupaki które łowie nad bardzo płytką rzeczką Świder niewielkie do 60 cm. Klenie i okonie, ale jak na tą rzeczkę złowiłem już sporo rekordowych ryb. To tyle o moich sukcesach. poza tym mam 15 lat i najczęściej wędkuję sam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walderam Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam. Jestem Waldek, wczoraj skończyłem 29 lat i od 20 lat aktywnie wędkuję. Oczywiście w młodym wieku łowiłem pod opieką wujka i starszego brata, a od momentu wyrobienia karty wędkarskiej już samodzielnie Jestem dość uniwersalnym typem wędkarza, radzę sobie zarówno ze spinningiem, jak i z odległościówką czy ciężką gruntówką. Moje najważniejsze łowiska to zbiorniki Chańcza i Szymanowice oraz Wisła w okolicach Połańca w woj. świętokrzyskim. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bania glogow Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 witam mam na imie Rafal jestem z Glogowa wedkuje ponad 20 lat ostatnie kilka prawie wylacznie na jeziorze przemeckim gdzie kroluje lin i kapitalny karas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teki77 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam mam na imię Marcin , wędkuje od dawna ostatnio wyłącznie spining . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhuku Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Witam wszystkich, Jestem z Poznania, spinninguję, muchuję, a gdy przydarzy się zima (ta prawdziwa), to również nie pogardzę mormyszkowaniem. Moje rejony to Warta oraz inne cieki Wielkopolski. Witam też admina @tomika, z którym to już zdążyłem wymienić jedną wiadomość - adminie złoty, mea culpa! Zwykle staram się nie łamać rozmaitych regulaminów, a w różnych społecznościach egzystować w miarę kulturalnie. Jednak przez myśl mi nie przeszło, że jednym postem złamię forowy regulamin aż w dwóch miejscach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 No właśnie, też się zdziwiłem jak mimo prośby o zapoznanie się z regulaminem w warunkach rejestracji, w mailu aktywacyjnym, dostępności regulaminu w prawie każdej kategorii tematycznej na forum + widocznemu czerwonemu odnośnikowi u góry forum... można tego dokonać. Witam wszystkich nowych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek_n14 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Witam, od 6 miesięcy mieszkam w Jelczu Laskowicach. Odkrywam dopiero tutejsze łowiska, które raz po raz mnie zaskakują (pozytywnie oczywiście). Z wędkarstwem miałem już styczność ok. 13 lat temu, wtedy załapałem bakcyla, lecz po ok.2 latach przerwałem na długi czas, teraz od ok. roku złapało mnie jak... bardzo na wędkowanie. Pewnie jak większość z Was kombinuję jak tu znaleźć trochę czasu i wyskoczyć na rybki. Jak na razie zainteresowało mnie łowienie z gruntu, lecz za każdym razem kiedy jestem nad wodą nie mogę się oderwać od spławika, może dla tego, że zawsze mi coś na haczyk wejdzie i zachęca na dalsze posiedzenie pozdrawiam wszystkich amatorów, acha chętnie wybrałbym się z kimś doświadczonym lub nie z dolnego śląska na rybki, nawet na nockę, posiadam transport. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 A ja witam po ponad 2-miesięcznej przerwie . Od 22 czerwca brak netu mnie gnębił. Ale w końcu sie udało Witam wszystkich nowych , sam czuje się troche jak nowo narodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich nowych , sam czuje się troche jak nowo narodzony Witamy. witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam wszystkich , a zwłaszcza kobietki . Mam na imie Kuba i jestem z Kuj-pom . Lowię głównie na Wiśle i preferuje spining , choć inne metody nie są mi obce i robię to od kiedy pamiętam . Wędkarstwem zaraził mnie ojciec i tak mi zostało , jestem zakochany w Wiśle , która jest piękną , nieobliczalną i jeszcze dziką rzeką i potrafi wynagrodzić godziny, dni i lata spędzone nad jej brzegami . Pozdrawiam wszystkich , a przede wszystkim pierwsze odważne panie trini i Justyne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 WRÓCIŁEM!!! - nowy to nie jestem na pewno, ale po takiej rozłące z forum i kijem oraz wodą (delegacja przez 14 miesiecy!) czuję się jak nowicjusz! Będę musiał odświeżyć sprzęt w pudełkach i nadrobić zaległości!!! Już nie mogę doczekać się spotkania gupy dolnośląskiej... Witam ponownie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 14 miesięcy Cię nie było? Jak ten czas leci Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 14 miesięcy Cię nie było dokładnie tak. kilka razy logowalem się gdzieś tam w wolnej chwili między Łodzią - Poznaniem i Gdańskiem, skrobnąłem chyba pare postów, ale tak na poważnie to wracam od teraz - dzięki za ponowne powitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 patbaj, ponownie witaj wśród żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swienty Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Witam! Do pięknego hobby wracam po 20 latach, a "zaszczepiłem się" jak byłem pod Poznaniem na delegacji i przypadkiem znaleźliśmy jakiś motel w Stęszewie, mieszczący się nad jeziorkiem. Przypadkiem niedaleko był sklep wędkarski i kupiłem jakiś teleskop york'a, takiż kołowrotek i spławik itp. Dziś próbuję DS. A z nudów przezbroiłem pickera na spina i jak zapiął się pierwszy w życiu 35 cm "pistolet" to i spin zaczyna mnie kręcić ..... Zaczynam się bać bo widzę, że "mania" ogarnia mnie w postępie geometrycznym Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi