tomik Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu82 Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Swoją droga te powitania tak falowo nadchodzą. Najpierw cisza a potem wysyp - potem znowu cisza i znowu... Jak z rybami Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich mam na imię ARTUR i jestem mieszkańcem Skierniewic niedużej mieściny leżącej miedzy Łodzią a Warszawą a wędkarstwem zajmóje się od przynajmiej 10 lat bez szaleńczych wyników a metodą koronną moją jest spinningowanie choć inne metody nie są mi zupełnie obce gdyż "posiedzenie" przy kijkach nad piękną wodą także sprawia mi ogromną przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Witaj Chelek w śród świrów jak to moja mnie nazywa jak wychodze na ryby jak wracam z ukochanymi okoniami to kochany mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Witajcie - i ja kocham okonie i dodatkowo klenie i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Siemanko kocham okonie i dodatkowo klenie i jazie A ja kocham wszystkie rybki, a najbardziej karasie nie pytać dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Siemasz CHELEK! ja kocham A ja kocham Zboczeńcy... ops... kochający inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Witam jestem od dwóch dni na forum ichyba zapomniałem się przedstawić. Mam na imię Sebastian jestem mieszkańcem Łodzi wędkuję od 17lat z krótkimi przerwami jestem zrzeszony w PZW. Preferuję spławik na wszystkich kijach (tyczka,bat,odległościówka) czasami feeder i b.rzadko spinning. Postaram się wnieść jak najwięcej dobrego >HACZYKOWI< Pozdrawiam koleżanki i kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 jestem sobie sheryf. ... Witam sheryfa. Dzięki, że dołączyłeś do naszego zespołu, twoja wiedza o woblerach i ich robieniu jest baaaardzo ale to bardzo znacząca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Postaram się wnieść jak najwięcej dobrego >HACZYKOWI I to jest fajne podejście. Nie pytaj co Haczyk może dać tobie, ale co ty możesz dać Haczykowi. A poważnie to witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Musisz wiedzieć że nie wszyscy chcą sie dzielić szczególami Mamy tu paru takich na forum............!Dla tego jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Witam całą BRAĆ WEDKARSKĄ Na forum jestem nowy,mówią na mnie Trzmielu,mieszkam w Jastrzębiu Zdroju,mam 31 lat,próbuje łowić od roku czasu.Mam nadzieję,że się od was dużo fajnych i mądrych rzeczy dowiem a w praktyce i nauczę,a od siebie też coś napewno dożucę.Wszystkich gorąco pozdrawiam i w sezonie 2007 życę złowienia RYBY ŻYCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 P.S.No prawie nowybo od jedenastu dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 i w sezonie 2007 życę złowienia RYBY ŻYCIA Na rybę życia nigdy nie wiesz kiedy trafisz... Witamy i napewno pomożemy w miarę naszych umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Dodam do tego co napisałeś SEBEK,że nigdy nie nie będziemy pewni czy ta ryba jest właśnie tą rybą życia bo mogą nas później spotkać miłe niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Dodam do tego co napisałeś SEBEK,że nigdy nie nie będziemy pewni czy ta ryba jest właśnie tą rybą życia bo mogą nas później spotkać miłe niespodzianki Masz racje witaj. I żeby nas spotykały tylko miłe niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Witam Wszystkich mam na imje Adam Wedkuje od 20 lat Uwielbiam Spinning , lapanie na grunt , muszka, spławik i wszystko co zwiacane z woda Pozdrawiam wszystkich tu obecnych i mam nadzieje ze bedzie nam sie milo rozmawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Witaj sumek, w szeregach a propo jak muszka to pstrągi to może powiesz jeszcze gdzie te pstrągi no i te okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Witaj na pokładzie sumek a właściwie to już sumiskiem jesteś i obyś się w suma nie przemienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 sumek, Witam Cię! Swoją drogą, niezły masz start- 2 posty i już ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Siemasz sumek - nie łam się ostrzeżeniem - sam chciał bym takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobi Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Witam! Moja ksywa to Mobi,mam 38 lat,łowię tylko rekreacyjnie dla przyjemności!! (choć moja żonka nie bardzo to rozumie jak można siedzieć z kijem nad wodą spokojnie mając taki jak ja charakterek - trochę impulsywny.)To jest właśnie magia wędkarstwa Zajmuję się tym już od 25 lat z małymi przerwami takie jak wojsko itp. Preferuję wody raczej stojące i wyjazdy na ryby w okresie od wczesnej wiosny do późnej jesieni ( o ile jest ciepła) nie przywiązuję większej uwagi do osiągów choć przez te lata pewnie trochę by się uzbierało Czasem z uśmiechem na twarzy i z przymrużeniem oka wysłuchuję uwagi i opowieści swoich kolegów "po kiju" o tych "gigantach" wyciąganych z wody Dla mnie są ważne wszystkie wyciągnięte ryby a przedewszystkim mile spędzony czas nad wodą czyli pełny luzik Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanego sezonu 2007 i dużo wolnego czasu nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi