Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć! nazywam się Krzysiek,mam 28 lat, pochodzę z Krainy Wielkich Jezior Mazurskich,od prawie 4 lat mieszkam w Szwecji,zawód kawaler,metoda połowu to grunt i spławik.Lubie zimne piwo,gorące kobiety i rybę po grecku ale taką nie zimna,nie ciepla i farsz musi byc wysmienity..:D

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

witam mam na imie adam obecnie przebywam w Wali mi mial bym takie pytanie gdzie move sie dowiedziec wiecej informacji o lowieniu gdzie obecnie przebywam na morzu przybrzegu na spining

Napisano

witam mam na imie adam obecnie przebywam w Wali mi mial bym takie pytanie gdzie move sie dowiedziec wiecej informacji o lowieniu gdzie obecnie przebywam na morzu przybrzegu na spining

Gość Anonymous
Napisano

hej jestem Kasia, pasją do łowienia zaraził mnie dziadek, najbardziej lubie go odwiedzać w Sławie, jest tam dosyc spore ciche jeziorko i ryby czesto łąpia;)

Napisano

Witam wszystkie Koleżanki i Kolegów.

Mam na imię Mirosław. Rocznik 1967. Mieszkam na granicy miasta Krakowa. Wędkuję amatorsko od wielu lat z dłuższymi bądź mniejszymi przerwami, najczęściej z rodziną (żona, córka (20) i syn(14))

Pozdrawiamy Wszystkich Miłośników

Miras

• 3 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich na forum.

Po kilku latach przerwy wracam do częstego wędkowania. Moją ulubioną metodą jest spinning i na doskonaleniu się w tej technice zamierzam się skupić.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju.

Wędkuje od ponad 9 lat , mieszkam w Otwocku k. Warszawy .

Ulubiona metoda spinning , feeder :)

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam

Nazywam sie Jacek,mam 37lat,

Na forum trafilem poszukujac opini o silnikach zaburtowych,

silnik zakupiony za info serdecznie dziekuje,

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Wszystkich forumowiczów wita mieszkaniec Warmii, Dawid.

Napiszę w sposób banalny i oklepany: wędkuję całe życie.

A co mnie tu przygnało? Oczywiście pasja, chęć wymiany poglądów i inspiracja, której mam nadzieję za pośrednictwem tego forum i prezentowanych tu osiągnięć forumowiczów nieco znaleźć.

Napisano

Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej. Wędkuję od kilkunastu lat z 3 letnią przerwą. Wcześniej łowiłem tylko i wyłącznie na Bugu, jego starorzeczu i małej rzeczce Tocznej. Teraz w związku z przeprowadzką do Siedlec często łowię na Zalewie Muchawka w Siedlcach. Mam sentyment do Bugu, bo tam stawiałem pierwsze wędkarskie kroki. Jak mam trochę więcej czasu to jeżdżę nad Bug. Łowię głównie na spinning szczupaki, czasem okonie i bolenie. Rzadziej, ale łowię też z gruntu z koszyczkiem. Nie mam na swoim koncie jakichś rekordowych ryb. Największą rybą złowioną przeze mnie jest szczupak 70 cm. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Hej! Witam wszystkich przesyłając pozdrowienia z królewskiego Krakowa, gdzie mieszkam i pracuję. Jestem Michał. Moja przygoda z wędkarstwem trwa dopiero rok, ale bardzo mnie to wciąga i czuję, że będzie to coraz bardziej intensywna przygoda :) Dlatego tu jestem. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Napisano

Cześć wszystkim!

Adam, Piaseczno

Łowię od wielu lat, niestety bardzo rzadko (wmawiam sobie chroniczny brak czasu)

Głównie spławik i grunt.

Nowy jestem tu tylko jako zarejestrowany użytkownik, ponieważ forum śledzę od długiego czasu:)