kiniu2121 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Cześć! nazywam się Krzysiek,mam 28 lat, pochodzę z Krainy Wielkich Jezior Mazurskich,od prawie 4 lat mieszkam w Szwecji,zawód kawaler,metoda połowu to grunt i spławik.Lubie zimne piwo,gorące kobiety i rybę po grecku ale taką nie zimna,nie ciepla i farsz musi byc wysmienity.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Siemano wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benas199 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 witam mam na imie adam obecnie przebywam w Wali mi mial bym takie pytanie gdzie move sie dowiedziec wiecej informacji o lowieniu gdzie obecnie przebywam na morzu przybrzegu na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benas199 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 witam mam na imie adam obecnie przebywam w Wali mi mial bym takie pytanie gdzie move sie dowiedziec wiecej informacji o lowieniu gdzie obecnie przebywam na morzu przybrzegu na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czorny27- Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Witam wszystkich użytkowników forum,koleżanki i kolegów po kiju. Mam 35 lat.Pochodze z Kutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 hej jestem Kasia, pasją do łowienia zaraził mnie dziadek, najbardziej lubie go odwiedzać w Sławie, jest tam dosyc spore ciche jeziorko i ryby czesto łąpia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirasR Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Witam wszystkie Koleżanki i Kolegów. Mam na imię Mirosław. Rocznik 1967. Mieszkam na granicy miasta Krakowa. Wędkuję amatorsko od wielu lat z dłuższymi bądź mniejszymi przerwami, najczęściej z rodziną (żona, córka (20) i syn(14)) Pozdrawiamy Wszystkich Miłośników Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Witam wszystkich nowych członków Społeczności haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Witam wszystkich nowych członków Społeczności haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arecck Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Witam wszystkich na forum. Po kilku latach przerwy wracam do częstego wędkowania. Moją ulubioną metodą jest spinning i na doskonaleniu się w tej technice zamierzam się skupić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba1994 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju. Wędkuje od ponad 9 lat , mieszkam w Otwocku k. Warszawy . Ulubiona metoda spinning , feeder Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidM Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Hej Jestem Dawid, mieszkam w Gdańsku, lat 30, łowię od 3 dni.. . Spławik, spining. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Witam Nazywam sie Jacek,mam 37lat, Na forum trafilem poszukujac opini o silnikach zaburtowych, silnik zakupiony za info serdecznie dziekuje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Witam wszystkich "nowych" sympatyków haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian J Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczow.Mam na imie Adrian i jestem z Mysłowic.Przygode z wedkarstwem zaczalem w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoko Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Witam, mam na imię Bartek, wędkuję od kilku lat. Wędkarstwo stało się moją pasją. Mieszkam w Gryfinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku82 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Cześć Nazywam się Arek, mam 33 lata. Wędkuję od 2 miesięcy za dzieciaka coś tam się łowiło. Mieszkam w Szwajcarii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Cześć Mam na imię Antoni, mam 37 lat. Wędkuję już sporo czasu, wędkarstwo jest moją życiową pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidSokołowski Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Wszystkich forumowiczów wita mieszkaniec Warmii, Dawid. Napiszę w sposób banalny i oklepany: wędkuję całe życie. A co mnie tu przygnało? Oczywiście pasja, chęć wymiany poglądów i inspiracja, której mam nadzieję za pośrednictwem tego forum i prezentowanych tu osiągnięć forumowiczów nieco znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed870 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Witam wszystkich. Nazywam się Marcin wedkuje od kilkunastu lat głównie z gruntu i na spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Witam wszystkich, a w szczególności mojego imiennika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidSokołowski Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Nie tylko zbieżność imion tu występuje, ale i z tego co zdążyłem zauważyć, wędkarskich upodobań również. Choć kolega chyba trochę bardziej doświadczony;) No, ale o tym porozmawiamy zapewne w innych działach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrusek1 Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej. Wędkuję od kilkunastu lat z 3 letnią przerwą. Wcześniej łowiłem tylko i wyłącznie na Bugu, jego starorzeczu i małej rzeczce Tocznej. Teraz w związku z przeprowadzką do Siedlec często łowię na Zalewie Muchawka w Siedlcach. Mam sentyment do Bugu, bo tam stawiałem pierwsze wędkarskie kroki. Jak mam trochę więcej czasu to jeżdżę nad Bug. Łowię głównie na spinning szczupaki, czasem okonie i bolenie. Rzadziej, ale łowię też z gruntu z koszyczkiem. Nie mam na swoim koncie jakichś rekordowych ryb. Największą rybą złowioną przeze mnie jest szczupak 70 cm. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alamonna Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Hej! Witam wszystkich przesyłając pozdrowienia z królewskiego Krakowa, gdzie mieszkam i pracuję. Jestem Michał. Moja przygoda z wędkarstwem trwa dopiero rok, ale bardzo mnie to wciąga i czuję, że będzie to coraz bardziej intensywna przygoda Dlatego tu jestem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pylson Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Cześć wszystkim! Adam, Piaseczno Łowię od wielu lat, niestety bardzo rzadko (wmawiam sobie chroniczny brak czasu) Głównie spławik i grunt. Nowy jestem tu tylko jako zarejestrowany użytkownik, ponieważ forum śledzę od długiego czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi