Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim, może tym razem uda mi się przywitać z Wami, jestem nowym użytkownikiem, (zapoznałem się z regulaminem :lol: ) mieszkam w Szczecinie i od zeszłego roku zaraziłem się wędkowaniem i będę miał przyjemność rozmawiać z Wami za pośrednictwem forum.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich urzytkowników forum

mam na imie Grzesiek jestem z Głogowa.

wędkuje od 9 lat głównie w odrze w okolicach głogowa.

pozdrawiam wszystkich! :smile:

Napisano

Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc :wink: Najczesciej poluje na rybe biala, ale to jast zalezne od pory roku bo na szczupaka ze spiningiem tez chetnie chodze. Mam nadzieje ze spolecznosc forum pomoze mi w rozwiazaniu niejednego problemu pozdrawiam Szczepan

Napisano

Witaj, witaj - napewno pomożemy - ale najpierw przeczytaj uważnie forum - zacznij od przwodnika bo pewnie na część Twoich pytań już odpowiedzieliśmy :lol: widzisz - telepatia jaka czy co ;)

Napisano
Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc
To rozumiem :grin: Pozdrawiam cię Siersciok
Napisano
Siersciok napisał/a:

Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc

To rozumiem :grin: Pozdrawiam cię Siersciok

Ja tez, ja też witam oczywiście :mrgreen:

Napisano

Hi,

Witam wszystkich maniaków wędek! :smile:

Jestem poczatkującym wędkarzem, amatorem. Jako, że mieszkam we Wrocławiu (Należę do koła "Krzyki"), często łapię rybki w pobliskich akwenach (Kamieniec Wrocławski, Czernica itp.).

Z dalszych wojaży odwiedziłem jezioro "Niesłysz" (lubuskie), jezioro w Zbąszyniu (wielkopolska) oraz mazury (jezioro koło Rynu oraz węgorzewo)

Peferuję relax przy wędce dlatego moją ulubionym sposobem połowu jest spławik.

Z rekordowych połowów to pochwalę się tylko karpikiem 2,3kg.

Tak jak widać jestem naprawdę poczatkujący ale zaangażowany! :grin:

Napisano

Witam

Dopiero teraz zobaczyłem ten temat :)

Mam na imię Bartek i jestem z Sierpca

Juz od kilkunastu lat wędkuje hobbistycznie na rzekach i jeziorach w województwie starym płockim.

Moja rekordowa ryba to szczupak 7 kilo i 90 cm długosci

Miło mi wszystkich poznać

Dziki juz za pomoc udzeloną mi na tym forum w wyborze odległosciuweczki (UV 4.50)

Pzdr

Napisano

Hi,

...Siemasz Elvis...
...witam ziomka, Castor Troy jak widze ekipa rośnie z Wrocka na haczyku...

Dziękuję chłopaki za miłe powitanie. :smile:

Do "zobaczenia" na forum i na łowiskach (fajnie by było). :smile:

Napisano

Dopiero zoabczylem temat i chętnie się przedstawę.

Witam wszystkich wędko maniaków!

Mam na imię Mateusz i mam 16 lat. Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Do fachu wędkarskiego wciągneli moi starasi kuzyni. Jestem początkującym wędkarzem. W ubiegłych latach ( trzech) łowiłem ryby tylko w wakacje. Od tego sezonu biorę sie na poważnie za wękowanie. :grin: Łowię metodą spławikową na spokojnych wodach. Choć mieszkam w Gorzowie nie chodze i nie lubie łowić na rzekach (czytaj Warta). Ulubiona rybka Lin. Lubię łowić na jeziorze Pełcz w okolicy Pełczyc.

To chyba wszystko. :roll:

Mateusz

Napisano

Witam Wszystkich!

Darek z Legnicy wita wędkarzy. Mieszkam w Legnicy od niedawna pochodzę z okolic Jarocina. Poznaję na nowo wędkarstwo po przerwie około 10lat i odwiedzam różne zbiorniki w okolicach Legnicy i woj. lubuskiego. Liczę na wsparcie ze strony doświadczonych forumowiczów oraz na kontakt ze strony kolegów z Legnicy i okolic.

Pozdrawiam i do zobaczenia na rybkach!!! :grin:

Napisano

Siemasz Franek czy tam Darek :mrgreen:

Co do okolic Legnicy to dawno nie byłam w Kunicach (jakieś 17 lat) i nie wiem w jakim stopniu się tam zmieniło. Z tego co pamiętam było tam zajefajnie. Jak coś wiesz ta ten temat to zapodaj info tutaj: http://haczyk.pl/forum/viewforum.php?f=45 może się ktoś skusi, a poza tym Kaczawa....

Pozdr

madi

Napisano

Witam Wszystkich!

Nazywam się Mariusz i mieszkam we wrocku. ;)

Przygoda z wędkarstwem zaczęła się nie dawno bo jakieś +/- 2 miesiące temu - należę więc do grup "Rookie" i "Dobry klient łowiska komercyjnego" :mrgreen:;)

Ciesze się, że trafiłem na to forum bo pytań będę miał, jako początkujący, już tylko więcej - i mam nadzieje, że uzyskam tutaj trochę odpowiedzi.

To tyle na początek. :cool:

Zdrówko.

*EDIT - do tej pory "doświadczenie" mam tylko ze spławikiem i gruntem.

Gość Anonymous
Napisano

Witam wszystkich obecnych i nieobecnych wędkarzy.Wętkuje od 50-ciu lat.Niestety

latka lecą.Połączyłem teraz dwie pasje-wętkarstwo z fotografią, no i oczywiście ROWER!

!! I Jeżdżę tam na ryby gdzie samochodziarze nie dojadą.

Gość Anonymous
Napisano

Zapomiałem dodać. WYJEŻDŻAM w SOBOTĘ i to na CAŁY DZIEŃ na rzekę "OSĘ"