Przemo Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Cześć wszystkim, może tym razem uda mi się przywitać z Wami, jestem nowym użytkownikiem, (zapoznałem się z regulaminem ) mieszkam w Szczecinie i od zeszłego roku zaraziłem się wędkowaniem i będę miał przyjemność rozmawiać z Wami za pośrednictwem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witamy cię Przemo i pozostałych użytkowników,na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu82 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witam Przemo widzę że brać po kiju ze Szczecina się powiększa , do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek87 Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Witam wszystkich urzytkowników forum mam na imie Grzesiek jestem z Głogowa. wędkuje od 9 lat głównie w odrze w okolicach głogowa. pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Siemasz Grzesiek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siersciok Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc Najczesciej poluje na rybe biala, ale to jast zalezne od pory roku bo na szczupaka ze spiningiem tez chetnie chodze. Mam nadzieje ze spolecznosc forum pomoze mi w rozwiazaniu niejednego problemu pozdrawiam Szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Witaj, witaj - napewno pomożemy - ale najpierw przeczytaj uważnie forum - zacznij od przwodnika bo pewnie na część Twoich pytań już odpowiedzieliśmy widzisz - telepatia jaka czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc To rozumiem Pozdrawiam cię Siersciok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Siersciok napisał/a: Siemka witam wszystkich wracam do wedkarstwa po 4 latach przerwy, poprostu nie da sie bez tego zyc To rozumiem Pozdrawiam cię Siersciok Ja tez, ja też witam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castor Troy Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Hi, Witam wszystkich maniaków wędek! Jestem poczatkującym wędkarzem, amatorem. Jako, że mieszkam we Wrocławiu (Należę do koła "Krzyki"), często łapię rybki w pobliskich akwenach (Kamieniec Wrocławski, Czernica itp.). Z dalszych wojaży odwiedziłem jezioro "Niesłysz" (lubuskie), jezioro w Zbąszyniu (wielkopolska) oraz mazury (jezioro koło Rynu oraz węgorzewo) Peferuję relax przy wędce dlatego moją ulubionym sposobem połowu jest spławik. Z rekordowych połowów to pochwalę się tylko karpikiem 2,3kg. Tak jak widać jestem naprawdę poczatkujący ale zaangażowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Siemasz Elvis jestem Tomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Witam witam ziomka, Castor Troy jak widze ekipa rośnie z Wrocka na haczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Dopiero teraz zobaczyłem ten temat Mam na imię Bartek i jestem z Sierpca Juz od kilkunastu lat wędkuje hobbistycznie na rzekach i jeziorach w województwie starym płockim. Moja rekordowa ryba to szczupak 7 kilo i 90 cm długosci Miło mi wszystkich poznać Dziki juz za pomoc udzeloną mi na tym forum w wyborze odległosciuweczki (UV 4.50) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castor Troy Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Hi, ...Siemasz Elvis... ...witam ziomka, Castor Troy jak widze ekipa rośnie z Wrocka na haczyku... Dziękuję chłopaki za miłe powitanie. Do "zobaczenia" na forum i na łowiskach (fajnie by było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateRoni Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Dopiero zoabczylem temat i chętnie się przedstawę. Witam wszystkich wędko maniaków! Mam na imię Mateusz i mam 16 lat. Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Do fachu wędkarskiego wciągneli moi starasi kuzyni. Jestem początkującym wędkarzem. W ubiegłych latach ( trzech) łowiłem ryby tylko w wakacje. Od tego sezonu biorę sie na poważnie za wękowanie. Łowię metodą spławikową na spokojnych wodach. Choć mieszkam w Gorzowie nie chodze i nie lubie łowić na rzekach (czytaj Warta). Ulubiona rybka Lin. Lubię łowić na jeziorze Pełcz w okolicy Pełczyc. To chyba wszystko. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witaj na forum MateRoni, zaraz dojdzie Tomaszek... z chlebem i solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowych nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 zaraz dojdzie Tomaszek... z chlebem i solą No nie mogę sprawić zawodu, a wieć macie tutaj chleb i sól Witajcie, witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franek Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich! Darek z Legnicy wita wędkarzy. Mieszkam w Legnicy od niedawna pochodzę z okolic Jarocina. Poznaję na nowo wędkarstwo po przerwie około 10lat i odwiedzam różne zbiorniki w okolicach Legnicy i woj. lubuskiego. Liczę na wsparcie ze strony doświadczonych forumowiczów oraz na kontakt ze strony kolegów z Legnicy i okolic. Pozdrawiam i do zobaczenia na rybkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Siemasz Franek czy tam Darek Co do okolic Legnicy to dawno nie byłam w Kunicach (jakieś 17 lat) i nie wiem w jakim stopniu się tam zmieniło. Z tego co pamiętam było tam zajefajnie. Jak coś wiesz ta ten temat to zapodaj info tutaj: http://haczyk.pl/forum/viewforum.php?f=45 może się ktoś skusi, a poza tym Kaczawa.... Pozdr madi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich! Nazywam się Mariusz i mieszkam we wrocku. Przygoda z wędkarstwem zaczęła się nie dawno bo jakieś +/- 2 miesiące temu - należę więc do grup "Rookie" i "Dobry klient łowiska komercyjnego" Ciesze się, że trafiłem na to forum bo pytań będę miał, jako początkujący, już tylko więcej - i mam nadzieje, że uzyskam tutaj trochę odpowiedzi. To tyle na początek. Zdrówko. *EDIT - do tej pory "doświadczenie" mam tylko ze spławikiem i gruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam Zima, i wszystkich niewitanych. jakieś +/- 2 miesiące temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich obecnych i nieobecnych wędkarzy.Wętkuje od 50-ciu lat.Niestety latka lecą.Połączyłem teraz dwie pasje-wętkarstwo z fotografią, no i oczywiście ROWER! !! I Jeżdżę tam na ryby gdzie samochodziarze nie dojadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nie witanych do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Zapomiałem dodać. WYJEŻDŻAM w SOBOTĘ i to na CAŁY DZIEŃ na rzekę "OSĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi