mati668 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam nazywam sie mateusz (suchy). Jestem z Bielska-białej . W kole wędkarskim jestem od 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasio-k1 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć jestem Piotrek łowie od dziecka z dużą przerwą, natomiast bez przerwy łowię przez 2 lata. Koło Prudnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korcz_2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 WITAM KONRAD WĘDKUJĘ OD 10 LAT MOJA ULUBIONA METODA TO DRGAJĄCA SZCZYTÓWKA . ŁOWIĘ GŁÓWNIE NA STAWACH I ZBIORNIKACH ZAPOROWYCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 z dużą przerwą bez przerwy Dobre Witam wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników korcz_2009 z całym szacunkiem, ale nie drzyj się, wyłącz CapsLocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b_zet Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich kolegów po kiju Mam na imię Bartek, po dłuższej przerwie na nowo rozpoczynam wędkarską przygodę. Wiosna za pasem więc kompletowanie sprzętu zacząłem od poczytania w internecie co jak i dlaczego, bo nie będę ukrywał że od kilku lat nieco się opuściłem w tym cudownym sporcie. w dzieciństwie każde wakacje spędzałem nad jeziorem, obiad babcia przynosiła do wody bo niebardzo miałem ochotę z niej wychodzić brodząc po kolana z wędką. Czasu teraz trochę mniej na przyjemności, niemniej już mnie ciągnie żeby każdą wolną chwile spędzić nad ulubionym jeziorem. W tym roku głównie drgająca szczytówka Pozdrawiam wszystkich i połamania kijów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerrys55 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam kolegów wędkarzy mam na imię Leszek jestem zKielc wędkuję od 45 lat spławik, grunt, przepływanka, drgająca szczytówkaPozdrawiam i życzę dużych okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, mam na imię Julian i mieszkam w Szczecinie. Wędkarstwo to moja największa życiowa pasja, a wędkuję od dziecka. Ulubione akweny to małe jeziora i stawy. Pozdrawiam i życzę udanych połowów i pięknych wrażeń nad wodą w rozpoczynającym się sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HM80 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Cześć i czołem. Na imię mam Krystian, jestem ze Zgierza koło Łodzi, spinninguję a czasem też połowię coś na ciężko, ale spin to moja pasja. Pozdrawiam forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, nazywam się Krzysiek i jestem z okolic Bełchatowa. Wędkuje od około roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuch01 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Siemanko:) Mam na imię Mateusz łowię 4lata wyłącznie ryby drapieżne różnymi metodami. Mieszkam na mazurach. Zainteresowania to siatkówka i akwarystyka i rzecz jasna wędkarstwo:) Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 mati668, witam kolejnego wędkarza z okolic Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich na imię mam Paweł pochodzę z Legnicy rybki łowię już ho ho łowię praktycznie każdą metodą bo wędkarstwo ma moc Połamania kija .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 witajcie wszyscy nowo przybyli użytkownicy zapraszam do zapoznania się z regulaminami forum i jego strukturą, oraz życzę owocnego korzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smerw4 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam wszystkich jestem z Warszawy i wędkuję już nie pamiętam dokładnie ile czasu to były bardzo wczesne lata pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack__Daniels Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jako nowy forowicz napisze kilka słów o sobie. Forum zacząłem śledzić całkiem niedawno bo cały czas poszukuję różnych odpowiedzi . Łowię ryby i poluję... ale o polowaniu to na innym forum. Wędkuję od ... odkąd pamiętam. Przede wszystkim łowię na spining (z brzegu i z łodzi), spławik (odleglościówka, bat - 9m, 7m) i "drgającą", a nie łowię na muchę (choć kiedyś próbowałem), na lodzie (wtedy trwa sezon łowiecki ) i w morzu bo mam za daleko (choć łowiłem kilka razy). Postaram się dostosować do zasad panujących na forum, ale nie krzyczcie od razu na mnie jeśli napiszę coś nie w tym dziale co trzeba dopiero uczę się poruszać po Waszej stronce. Będę czerpał wiedzę całymi rekami, ale będę też dawał coś od siebie... jak się doczytam gdzie wrzucacie opis swojego sprzętu to umieszczę uwagi nt. mojego, mogę coś podpowiedzieć o łowiskach otaczających Jelenią Górę i mogę podzielić się sztuczkami, które znam. Pozdrawiam i do sklikania... choć wolę spotkania nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Jack__Daniels, Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack__Daniels Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam witam ) i lecę do kołowrotków spiningowych coś zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madry_bogdan Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam kolegów po kiju Jestem wędkarzem z Łodzi, łowię juz kilka dobrych lat. Kiedyś tylko spławik, obecnie przestawiłem się na grunt i chyba tak już pozostanie , może nawe lizne coś z karpiarstwa, ale wszystko w swoim czasie Pozdrawiam wędkarską brać i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich formułowiczów na imię mam Romek mieszkam w Irlandii Północnej dokładniej Omagh od prawie roku, wcześniej Szkocja tam każdy weekend spędzałem nad wodą .Wędkowanie zacząłem 20 lat temu i nie mogę się od tego uwolnić .Niedawno nawet zakupiłem łódz z silnikiem typową pod wędkarskie wypady.Zamierzam uderzyć na Lower lough Erne, zainteresowanych wspólnym wypadem proszę o kontakt .Jeszcze raz witam serdecznie i pozdrawiam Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieluch Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam kolegów po kiju mam na imię Wojtek i wędkuje od 13 roku żucia zaczynałem jak większość od spławika ale moją ulubiona metoda jest łowienie gruntówkami w tym sezonie mam zamiar przyjrzeć się bliżej fedeerom no i może się zakocham wtedy stare sygnalizatory brań pójdą na półkę w piwnicy a co do forum to mam nadzieje iż pomoże mi znaleźć odpowiedz na nurtujące mnie pytania Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaarekk4 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam nazywam sie marek i jestem z łęczycy moja ulubina metoda polowu to na ciezko ulubione ryby to oczywiscie karp i amur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahaczony Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 witam, jestem z Bytomia, znajomi mówią na mnie Filip, mam 40+ lat, wędkuję od przedednia urodzenia. uwielbiam raczej "finezyjne" metody.. OK, uwielbiałem... ostatnio kręci mnie spinning i wędkarstwo morskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szemhazaj Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Wędkować zacząłem rok temu. Łowię na spinning ale przyznaje się szczerze , że jeszcze nic nie złapałem i między innymi dlatego tu jestem pozdrawiam wszystkich forumowiczów i forumowiczki oczywiście też !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Cześć,Kamil z tej strony Jestem z Krakowa,tu mieszkam,pracuje, studiuje(Historia Sztuki) i łowie.Wędokwać zacząlem w wieku bodajże 8 lat,jednak ograniczało się to tylko do wakacyjnych wypadów z wujem....teraz mam juz własną karte i łowie(wyłacznie metodą spiningową) na jej mocy od roku Jeszcze raz pozdro z królewskiego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi