drwal Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Witam wszystkich. Zajmuję sie spinningiem od zawsze z różnymi sukcesami, chętnie czegoś się dowiem od was a i sam sie podzielę wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkn811 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 WITAM WSZYSTKICH! Mam na imię Piotr. Przedewszystkim łowie metodą spławikową troche gruntową zdarzy się czasem też i na żywca wyskoczyć. WSZYSTKIM TAAAAAAAAAAAAAKICH RYB!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daweed Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Dawid 18 lat wędkuje od kiedy pamiętam osiągów brak z powodu lekkiego sprzętu preferuje spin jestem z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowwwak Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Witam wszystkich, łowię głównie na muchę i spinning, mam na imię Paweł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaj Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 heja jestem Dawid mam 13 lat wedkuje od 10.Ulubiona metoda spinning. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miko21 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witajcie!!! Marcin ze Śremu ;] mam 21 lat i wędkuję już od 17 lat... ...wędkuję jak wędkuję może troszkę tu dałem za mocne słowo ale moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się 17 lat temu Ulubione metody to spinning i drgająca Łowiska ? hmmm... Warta, dołki zbiorniki zalewowe w okolicy mojej miejscówki i jezioro grzymysławskie (184 ha) Zainteresowania: gra na gitarze sport (oczywiście piła:D) NO I MOJE WSPANIAŁE RYBECZKI ;] Pozdrawiam serdecznie wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
furgon Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witam Mam na imię Michał i wracam do wędkarstwa po 13 - letniej przerwie. Ulubiona metoda to spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gago Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witam wszystkich mam na imie Grzegorz , mam nadzieje że dowiem się więcej o wędkarstwie. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek63 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich. Mieszkam nad piękną Narwią. Jak mi czas na to pozwoli - moczę kija :-0. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
body_joe Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam Nazywam się Patryk i jestem z Gdańska. W wędkowaniem mam do czynienia od 5 lat, systematycznie dokupuje sprzęt głownie do metody gruntowej. Chętnie podzielę się uwagami radami na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnie Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam wszystkich wedkujących internautów. Jestem z Poznania i mam nadzieję że miło się tutaj podyskutuje Wodom cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam . Mam na imię Mateusz .Mam 13 lat .Pochodze z Siemianowic Sląskich woj. Śląskie. Interesuje się wędkarstwem zaczołem łowić w wieku 9-10 lat Najbardziej lubie łowić metodą spławikową ale na grunt też łowie Oprucz wędkarstwa interesuje się też sportem ,a mianowice siatkówką i piłką nożną. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 mam nadzieję że miło się tutaj podyskutuje Momentami nawet bardzo miło Witam wszystkich bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin90 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Witam wszystkich Na imię mam Marcin i mieszkam obecnie w Kielcach. Wędkuje od dobrych kilku lat, najchętniej na spławik (odległościówką), na grunt, spinning. Pozdrawiam wszystkich i życzę połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czardan61 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Hej mam na imie Czarek Mieszkam Koło Białegostoku wędkuje od 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejwol029 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich mam na imię Maciej lat31 pochodzę z miasta Łódz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurlich Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Witam Mam na imię Boguslaw, dopiero zaczynam zabawę z wędkowaniem, więc proszę o wyrozumiałość w razie "głupich" pytań z mojej strony, mam nadzieję, że się tutaj dużo dowiem i nauczę Aktualnie mieszkam w Szkocji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1981 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Witam wszystkich HACZYKOWCÓW.jestem Łukasz wedkuje od ok 1989 r.z mała przerwa gdyz wyczyscili mi garaz ze sprzetu,powoli kompletuje.Głównie tyczka,bacik,grunt,czasem spining,z zywcem tez miło posiedziec POŁAMANIA KIJA pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RooT Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam serdecznie. Jestem Arek mam 21 lat wędkuje od 6 roku zycia i juz nigdy nie przestane Mieszkam w Rzeszowie, najbardziej lubie wędkować z gruntu uzywając feederka spinnig czy spławik nie są mi obce Ciesze się, że mogłem dołączyc do tak zacnego grona Pozdrawiam i do zobaczenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam wszystkich i cieszę się, że powiększa nam się forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puccini Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam mam na imię Michał mam 18l wędkuje od 12l i jestem z Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szramol Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 witam wszystkich mam na imie Grzes i mieszkam w norwegii przez ktora zreszta złapałem bakcyla na łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrab Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej i jestem wędkarzem raczej okazjonalnym. Z racji niezbyt wielkiego doświadczenia proszę o wyrozumiałość. Napisałem że okazjonalnym bo niestety z braku czasu na rybki wybieram się raczej kilka razy w roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASH Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Witam serdecznie Mam na imie Łukasz i licze sobie 29 wiosen.Moja przygode z wędkarstwem zaczalem w bardzo młodym wieku,hmm w sumie odkad pamiętam to łowie ryby :grin:Mimo dlugiego stazu nie posiadam w swojej kolekcji jakis ogromnych okazów które złapalem. Mieszkam w Jaworze wiec najczęstrzym obwiedzanym przeze mnie zbiornikiem wodnym jest zb.zap.SłUP(przez wiele osob uwazany za trudne łowisko)i tak jest Metoda jaka preferuje to grunt.Pozdrawiam wszystkich i zycze połamania kija (oczywiscie na rybie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi