Milzbi Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Witam wszystkich czy może ktoś był nad Wkrą ostatnio, jaki jest stan wody czy coś gryzie na koniec najważniejsze pytanie czy tak jak ostatnio słyszałem odcinek Wkry od Kosewka do ujścia Wkry do Narwi jest czasowo wyłączony z wędkowania. Cytuj
oI0 Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam Dzisiaj odwiedziłem Wkrę w Kosewku , woda w miarę niska jednak bez kontaktu z rybą ( jak i inni wędkarze ) , Odcinek rzeki wyłączone czasowo z wędkowania to : Kosewko 200m w górę i w dół od kładki od 30 października do 30 marca, oraz między mostami w Pomiechówku do ich zewnętrznych granic w tym samym okresie. Pozdrawiam Cytuj
Ryba382 Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisano 17 Kwietnia 2012 W tym roku złowiłem już ładne karpie i leszcze na grunt. Cytuj
RTS Napisano 19 Kwietnia 2012 Napisano 19 Kwietnia 2012 Byłem w minionym tygodniu pare razy na odcinku od wsi Bądzyn do Poniatowa. Łowilem na feedera, ploc chetnie brala, zdarzyl sie krąp,okon. Cytuj
Ryba382 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Byłem w piątek i sobotę na noc w Popielżynie Zawady. Dwa leszcze po ok 1,5 kg na grunt oraz parę płoci i małego klenia. Cytuj
Xeo Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 byl ktos ostatnio na Wkrze? Ponawiam pytanie kolegi Czy ktoś może dać znać jak tam wygląda sprawa na Wkrze? Cytuj
Ryba382 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Byłem na noc z piątku na sobotę. Woda(zbierała) wysoka - trzy płocie, jeden kleń ok 1 kg i leszcz ok 1,5 kg byl ktos ostatnio na Wkrze? Ponawiam pytanie kolegi Czy ktoś może dać znać jak tam wygląda sprawa na Wkrze? Cytuj
arek19815 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Dziś 2 godziny ze spinningiem w Bolęcinie. Brak kontaktu z rybą. Cytuj
Raczej Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 Wkra w okolicach Błędowa, na płyciznach "stoją" piękne brzany i nic sobie nie robią z obecności wedkarzy, nawet specjalnie bardzo(za bardzo) licznych turysto-pseudo-kajakarzy się nie boją; próbowałem na kilka sposobów, z gruntu (biały robak, czerwony robak, kukurydza, ser żółty, bułka), przepływanka (jak poprzednio) oraz na spinning (bez specjalnych woblerków smużących niestety), profesjonalistom w tej dziedzinie polecam tą miejscówkę, tylko proszę nie wyłówcie tych pięknych ryb do końca, połamania kija Cytuj
Ryba382 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Żeby złapać brzanę na Wkrze to trzeba nęcić najpierw parę dni. Potem sukces gwarantowany. Najlepiej łapać na grunt i nocą - wiem coś o tym. Można przy okazji złapać kilka innych medalowych ryb. Cytuj
vader00x Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Witam. Czy ktoś mógłby polecić jakieś miejscówki na spining? Tak żeby można było spokojnie zostawić samochód i zejść z rzeką? pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi