elektrochemik Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 Witam. Mam zamiar kupić tacie wędkę do spławika, tylko nie wiem dokładnie co: Napaliłem się na Colmic Pro Match 3,9m, ale nie moge nigdzie jej znaleźć. Znalazłem również Colmic Humber Match. http://www.matchpro.pl/humber-wedka-match-colmic-5-20g-3-90m.html A może coś innego? Może zamiast Colmic'a Browinnga?
edmund Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 Mnie się wydaje ze na Wartę na przepływankę to trzeba 5m ,wtedy nie przelotowy spławik, wedeczka do 30gramów i masz wędeczkę pierwsza liga . Pozdrawiam takiej rybki życzę
elektrochemik Napisano 21 Marca 2011 Autor Napisano 21 Marca 2011 Tak, tak - ja wiem. Ta wędka będzie raczej na stawy ewentualnie jakieś jeziorko, więc 3,9 - 4,2 m
elektrochemik Napisano 22 Marca 2011 Autor Napisano 22 Marca 2011 Wybrałem. Zamówiłem. Mianowicie: sensas carpx match 420cm medium za 180zł z wysyłką - wygrana na zawodach - od wyczynowca. jak myślicie?
dudi82 Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 szkoda że nie napisałeś gdzie zamierzasz jej używać i jakie ryby poławiać.
elektrochemik Napisano 22 Marca 2011 Autor Napisano 22 Marca 2011 To miała być wędka do ryb max 2kg. Na niedużych zbiornikach. Od czasu do czasu jakieś jezioro. Spławikami max 5-8g. Myślę, że dokonałem dobrego wyboru? A wy jak uważacie?
ChaoTic Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 z rybkami do 2kg to każda odległościówka da radę, na takei zestawy to myśle ze kijek ciut za cięzki (cw) i może gorzej ladować. Wybrany przez Ciebie model to przyzwoite wędzisko w dobrej cenie. niekoniecznie pod waruki które podałeś - bo spokojnie wystarczyłby light ale za to z zapasaem mocy pod cieższe wagleery i wieksze rybki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.