walent86 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam mam takie problem z kijem Mitchell Premium nie mogę połączyć mianowicie 2 części wędki . Teraz mam pytanie czy mogę to za grubą cześć zetrzeć np papierem ściernym? Czy nie osłabi to łączenia? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Wszystko ok, to zapas na ścieranie złącza, każde czopowe tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Mam taki sam spin i też do końca się nie do końca dochodzi choć w mojej ta luka jest połowę mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Spokojnie... nic nie ścieraj papierem, z czasem samo się "wytrze" a luka będzie coraz mniejsza. Wszytko jest ok. Nie zakłóca to pracy wędziska, nie ma tutaj żadnej wady. Złóż zestaw i śmigaj nad wodę - ciesz się zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walent86 Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 Dzięki panowie za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.