kamionki Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Czy wiecie gdzie można kupić tanio mączkę rybną we Wrocławiu.Nie chodzi mi o mączkę ze sklepu wędkarskiego,której cena wynosi 50zł/5kg. A może ktoś będzie chętny do zakupu mączki od producenta?Wiem,że istnieje taka możliwość z tym,że trzeba zamówić minimum 20-30kg,a tyle to po prostu za dużo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 na allegro masz tego dużo, poszukaj dobrze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Dzięki za oświecenie A teraz jeszcze raz przeczytaj tytuł i treść posta. Dodatkowo możesz zerknąć na datę publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi