Skocz do zawartości
tokarex pontony

Żyłka Sportcarp Stoner 0,35

SQra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miał ktoś kontakt z tą żyłką ewentualnie słyszał jakieś opinie ? Dostałem od znajomego szpule 1120m a że mam już wszytskie szpule zajęte zastanawiam się czy warto z którejś zrezygnować na rzecz właśnie Stonera. Linka jest czeska, koloru żółtego, mało rozciągliwa i bardzo wytrzymała. Cenowo wychodzi koło 80pln za 1120m 0,35.

Link do żyłki Sportcarp Stoner:

http://www.rybarske-nej.cz/rybarske-potreby/vlasce-silony/vlasec-sportcarp-stoner-ruzne-naviny

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Przewinąłem jedną z żyłek na starą szpule i zainstalowałem Stoner'a. Tak wygląda po nawinięciu:

6d1485dd415cd868m.jpg 68a9fc6373d170fcm.jpg

Napiszę oniej coś więcej po pierwszej zasiadce.

Napisano

Żyłeczka fajnie sie prezentuje , tylko czy oby nie jest za jaskrawa ??

pytam bo jeszcze nigdy nie łapałem na zyłki w takich kolorach , a może na ten sezon bym się skusił (używam czarnych i zielonych najczęściej :razz: )

Napisano

Kolor żyłki tak samo jak ciężarka i innych elementow zestawu dla mnie nie mają znaczenia. Jak będą cieżarki w kolorze pomarańczowym, które ułatwią mi karpiowanie to chętnie kupię. Żółtą żyłkę fluo widać elegancko w nocy po przyświeceniu lataką a to dla mnie ma znaczenie i głównie dlatego ją wypóbuje.

Napisano

Pierwszy test nad wodą i bardzo pozytywne wrażenia. Nie cholowałem żadnej ryby i łapałem tylko z rzutu na odległości do 100m ale jeżeli chodzi właśnie o rzut to jest rewelacyjna. Posyłałem zestaw dużo dalej i dużo celniej niż używając TB Power Mono (Wykonałem po 10 rzutów w tych samych warunkach samym ciężarkiem 110g najpierw Stonerem a później TB) Chciałbym ją jeszcze jak najszybciej sprawdzić podczas wywózki i w czasie holu. Jak wypadnie tak samo zajebiście jak poprzednio to bez zastanowienia zamawiam 4km tej żyłki :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.