SQra Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Miał ktoś kontakt z tą żyłką ewentualnie słyszał jakieś opinie ? Dostałem od znajomego szpule 1120m a że mam już wszytskie szpule zajęte zastanawiam się czy warto z którejś zrezygnować na rzecz właśnie Stonera. Linka jest czeska, koloru żółtego, mało rozciągliwa i bardzo wytrzymała. Cenowo wychodzi koło 80pln za 1120m 0,35. Link do żyłki Sportcarp Stoner: http://www.rybarske-nej.cz/rybarske-potreby/vlasce-silony/vlasec-sportcarp-stoner-ruzne-naviny
SQra Napisano 31 Marca 2011 Autor Napisano 31 Marca 2011 Przewinąłem jedną z żyłek na starą szpule i zainstalowałem Stoner'a. Tak wygląda po nawinięciu: Napiszę oniej coś więcej po pierwszej zasiadce.
leon-zawodowiec Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Żyłeczka fajnie sie prezentuje , tylko czy oby nie jest za jaskrawa ?? pytam bo jeszcze nigdy nie łapałem na zyłki w takich kolorach , a może na ten sezon bym się skusił (używam czarnych i zielonych najczęściej )
SQra Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Napisano 1 Kwietnia 2011 Kolor żyłki tak samo jak ciężarka i innych elementow zestawu dla mnie nie mają znaczenia. Jak będą cieżarki w kolorze pomarańczowym, które ułatwią mi karpiowanie to chętnie kupię. Żółtą żyłkę fluo widać elegancko w nocy po przyświeceniu lataką a to dla mnie ma znaczenie i głównie dlatego ją wypóbuje.
SQra Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Pierwszy test nad wodą i bardzo pozytywne wrażenia. Nie cholowałem żadnej ryby i łapałem tylko z rzutu na odległości do 100m ale jeżeli chodzi właśnie o rzut to jest rewelacyjna. Posyłałem zestaw dużo dalej i dużo celniej niż używając TB Power Mono (Wykonałem po 10 rzutów w tych samych warunkach samym ciężarkiem 110g najpierw Stonerem a później TB) Chciałbym ją jeszcze jak najszybciej sprawdzić podczas wywózki i w czasie holu. Jak wypadnie tak samo zajebiście jak poprzednio to bez zastanowienia zamawiam 4km tej żyłki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.