jakabzdura Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 dzieje się coś ? był ktoś w tym roku ? nie wiem czy warto odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYKU Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam wody bardzo mało i kwitnie wiec warunki do łowienia słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal3562 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Mam pytanie, jak jest z tą licencją, należę do koła PZW Strzelin, to prawda że mino to przed łowieniem muszę wykupić licencję, ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 rafal3562, jeżeli to jest woda PZW to nic nie płacisz, poza opłacenieem składki PZW. Radzę Ci skontaktować się z Twoim Kołem i zapytać o warunki jakie obowiązują na łowisku, takie obowiązki ma zawsze wędkarz łowiąc na wodach których nie zna. Twoim obowiązkiem przed łowieniem jest uzyskanie informacji czyja jest to woda i jaki tam obowiązuje regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal3562 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Znalazłem w internecie taką informację: Na łowisku obowiązują składki licencyjne jednodniowe dla posiadaczy składki okręgowej (z wyłączeniem punktu c) w wysokości: a. członkowie PZW, b. młodzież – członek uczestnik PZW w wieku do 14 lat, c. niezrzeszeni i obcokrajowcy. - 6 zł - 1 zł - 30 zł Trochę mnie to zdziwiło dlatego pytam kogoś kto wie dokładnie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYKU Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam nie wiem skat te info o licencjach owszem były ale 3-4 lata temu tak ze spokojnie można łowić jedyny minus teraz to droga dojazdowa od strony Niedaszowa jest remont i troche trzeba pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksk Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Byl ktos dzis na msciwojowie, lod napewno jest ale jakiej grubosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi