Arek0402 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Co sądzicie o tym młynku ? Szpule ma dużą i bardzo płytką więc do dalekich rzutów powinien być ok. Poza tym podobno jest produkowany w tej samej fabryce, na tej samej linii montażowej i przez tych samych pracowników co kołowrotek Stratos firmy Fox. Więc jest chyba niezawodny ? Czekam na opinie posiadaczy tego sprzętu. Aha, zapomniałem dodać że cena tego młynka to 320-340zł.
Elton Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Cenowo podobny do Powerliner'a. Kilkukrotnie słyszałem pozytywne opinie od posiadaczy. Jeżeli już to koniecznie czarny, jak dla mnie wygląda bardziej rasowo
Arek0402 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeżeli już to koniecznie czarny, jak dla mnie wygląda bardziej rasowo No kolor to jak kto woli, dla mnie nie ma to znaczenia. Interesują mnie opinie o stronie technicznej tego młynka nie wizualnej No i czy jest najlepszym kołowrotkiem Big Pit z biegiem wolnej szpuli w cenie do 400zł ? Bo szpule to chyba ma zdecydowanie największą (nie chodzi o pojemność) i najpłytszą za tą kase.
zdrapek Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeśli w takiej cenie to POWER LINER jest większy (ma większe bebechy) a materiały - porównaj sobie.... Mega Baits robi Okuma dla Dragona
Arek0402 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Napisano 11 Kwietnia 2011 Mega Baits robi Okuma dla Dragona Jesteś pewien ? Bo na fishing-mart jest napisane : "Kołowrotki produkowane w tej samej fabryce, na tej samej linii monatażowej i przez tych samych pracowników co kołowrotek Stratos firmy Fox". Jeśli w takiej cenie to POWER LINER jest większy Ale szpule ma głębszą a mi zależy na jak najdalszych rzutach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.