hiperg Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam - Od dłuższego czasu nastawiam się na wyjazd nad ten zbiorniczek - Łowi ktoś z was tutaj Podzielicie się jakimiś informacjami ? Na co łowić i na co się nastawiać - z tego co słyszałem ładny karaś srebrzysty i Leszcz ale wolałbym usłyszeć to od kogoś kto tam łowi Cytuj
palcis Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 karaś ładny owszem ale najlepiej na wiosnę , leszcza jak najbardziej sporo ale przeważnie w przedziale 25-40 cm , trochę karpia ale na większego to trzeba przygotować sobie stanowisko , ogólnie to sporo wędkarzy a do tego w sezonie co tydzień prawie zawody także najlepiej mieć jakiś środek pływający i masz spokój Cytuj
hiperg Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Napisano 10 Kwietnia 2011 czyli trzeba szykować się z rana samego by zająć miejsce - na weekendzie słyszałem właśnie że z miejscami jest ciężko. Cytuj
palcis Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 dokładnie tak jak piszesz a najlepiej sprawdź sobie wcześniej na stronie pzw czy żadne koło nie ma zawodów albo nie siadaj na wale od strony kanału tylko z innej strony i po sprawie Cytuj
Lou Napisano 11 Sierpnia 2018 Napisano 11 Sierpnia 2018 Koledzy łowiący na Dratowie - czy jest tam gdzieś możliwość zwodowania łódki z przyczepki? moja łódka waży koło 200kg i ciężko będzie tachać przez wał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi