Manns91 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam , chciałem się poradzić wyborem kołowrotka na grunt (karp,amur itp.) .Kołowrotki chce kupić 2 takie same . Ktory z tych trzech kołowrotków koledzy by proponowali ? Interesuje mnie porównanie a nie napisanie że jaxon nie bo się psują ,zdania zawsze są podzielone (ja mam 2 Jaxony i jestem z nich zadowolony ale nie posiadaja wolnego biegu , miałem robinsona to po roku trzeszczal chodzby mielil piasek w srodku (pomimo ze byl on kilka krotnie czyszczony), no i mam kongera starsza wersje team carp 660 sv ,ale niestety hamulec sie w nim zepsół chociaż i tak jestem z niego zadowolony bo swoje wysluzył.Do wyboru mam 3 kołowrotki:Konger Team Carp 660 SV , Konger Imperial Pro-Carp 940 ,Kołowrotek Jaxon Top Carp FRXL 500.Który z nich polecacie ?
zdrapek Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Niestety jak Cię interesuje jedynie porównanie to Ci nie pomogę. Jednak jak jesteś w stanie to dołóż parę złoty do: Okuma Travertine: http://allegro.pl/kolowrotek-okuma-travertine-55-karpiowy-okazja-i1546479512.html Ten kołowrotek mogę polecić z czystym sumieniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.