Skocz do zawartości
Dragon

Wybór kołowrotka pomiedzy kongerem,jaxonem a kongerem

Manns91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , chciałem się poradzić wyborem kołowrotka na grunt (karp,amur itp.) .Kołowrotki chce kupić 2 takie same . Ktory z tych trzech kołowrotków koledzy by proponowali ? Interesuje mnie porównanie a nie napisanie że jaxon nie bo się psują ,zdania zawsze są podzielone (ja mam 2 Jaxony i jestem z nich zadowolony ale nie posiadaja wolnego biegu , miałem robinsona to po roku trzeszczal chodzby mielil piasek w srodku (pomimo ze byl on kilka krotnie czyszczony), no i mam kongera starsza wersje team carp 660 sv ,ale niestety hamulec sie w nim zepsół chociaż i tak jestem z niego zadowolony bo swoje wysluzył.Do wyboru mam 3 kołowrotki:Konger Team Carp 660 SV , Konger Imperial Pro-Carp 940 ,Kołowrotek Jaxon Top Carp FRXL 500.Który z nich polecacie ?

przynęty na klenia   Dragon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.